Podi de Jordi Sala a Hostalets de Pierola i Almenar

Intens i satisfactori cap de setmana pel pilot odenenc Jordi Sala, del Moto Club Igualada. El passat dissabte es disputava la 1ª Resistencia de Nens a Hostalets de Pierola puntuable pel campionat català i organitzada pel Moto Club Igualada. En Jordi, novament formant parella amb Angel Perales, van aconseguir el segon millor temps a la tanda d’entrenaments. Dues hores en pista alternant els corresponents relleus van acabar per donar el tercer calaix del podi a l’equip format per Sala-Perales. Els altres pilots de Moto Club Igualada, Joel Vives formant equip amb Daniel Tell van acabar en 4ª posició i Jordi Cerdan i Arnau Sánchez finalitzaren en 8ª posició.

Diumenge en Jordi es va desplaçar fins a Almenar, on es disputava el Mx d’Almenar, organitzat pel Moto Club Terremotard d’Almenar. A la tanda d’entrenaments en Jordi obtenia el 4art millor temps per a la graella de sortida. Finalment després de disputar les dues mànigues, en Jordi obtenia el tercer lloc del podi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.