Podi de Jordi Sala i Joel Vives a la Resistencia a Alcanar

El passat diumenge es va disputar la 1ª Resistència de nens a Alcanar, puntuable pel Campionat català de l’especialitat. El circuit combinava una part d’enduro i l’altra de motocross, on els pilots van estar-hi rodant durant 2 hores fent els relleus corresponents amb cada company d’equip aproximadament cada mitja hora. A les 12 del migdia i sota una calor bastant agoserada es donava la sortida a la categoria de 85 cc , previament ja havien realitzat la tanda d’entrenaments cronometrats per l’ordre de la sortida, on el pilot Jordi Sala del Moto Club Igualada s’emportava el millor temps.

Bona actuació per part dels pilots de Moto Club Igualada l’equip format per Jordi Sala i Angel Perales, pujaven al 2on esglaó del podi, i l’equip format per Joel Vives i Dani Tell s’emportaven el 3er lloc . També cal destacar l’equip format per Jordi Cerdán i Arnau Sánchez que van aconseguir la 7ª posició.

El proper dissabte 2 de Juliol al matí es disputa la Resistència de Nens a Hostalets de Pierola, on evidentment també hi pendrán part.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.