26é Ral·li Empordà

El passat dissabte dia 16 d’Abril es va celebrar a La Bisbal d’Empordà la 26a edició del Ral·li Empordà, organitzat per la Escuderia Baix Empordà. La tercera reunió de la temporada va ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Ral·lis d’Asfalt, la Copa BFGoodrich i la Copa Recosap, així com per l’Open Catalunya i el Trofeu Júnior amb coeficient 6. El format de la prova, molt similar a les anteriors, va permetre verificar i participar a la prova en una única jornada, aconseguint superar el centenar d’equips inscrits. Els trams escollits per la EBE van ser: La Ganga (7,05km.), Canyet (7,37 km.) i Sant Grau (13,45 km.). En total, els participants disputaren 208,34 quilometres, 55,74 dels quals van ser cronometrats.

La proba va ser guanyada per Jordi Gaig i Aleix Astudillo amb un Porsche GT3 amb un temps total de 30’51.7”, seguits de Membrado-Ribolleda, amb Mitsubishi Evo X a 3.8 segons i la tercera posició va ser per Garcia-Pujol amb també Mitsubishi Evo X a 37.7” de Gaig.
A la categoria Open, els guanyadors van ser Oscar Flores i David Miguez amb Peugeot 106 Rallye , Oriol Boluda i Oriol Fuentes es classificaven en segona posició a 20.1 del guanyador. En tercera posició, Xavi Olivé i Susagna Melià (Peugeot 205 Rallye) a 1’02.3 del primer classificat.

Dos equips del Moto Club Igualada es van desplaçar a terres Gironines per participar en aquesta proba, d’una banda Miquel Prat i Daniel Montaner, amb el seu petit Peugeot 107 van participar a l’Empordà per ultimar detalls per la posada en marxa de la seva temporada al Volant Racc, Desafio Peugeot 2011, acabant en la 36ª posició scratch, 2ons del grup R1A i segons de la classe 1. En aquesta ocasió es van poder comparar amb els que seran la majoria dels seus rivals al Volant Racc acabant segons virtuals d’aquesta copa de promoció.
D’altre banda l’equip format per Joan Morros i Javier Carrillo, amb el seu Volkswagen Golf GTI van finalitzar en la 53ª posició scratch, 6ens absoluts d’open i es van emportar, a mes , el grup XN i la classe 3, en un Ral·li on la nota a destacar van ser la gran quantitat d’abandonaments que hi va haver.

La propera prova serà el 40è Criterium Berguedà els propers 13 i 14 de maig.

Prat - Montaner

Prat - Montaner

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.