Superkids a Castelloli

El passat dissabte es va celebrar al circuit de Parcmotor de Castellolí el Motocrós del Festival Superkids, una festa organitzada per pilots fins a 15 anys vinguts d’arreu d’Espanya, per poder gaudir d’unes jornades de Motocrós. Dissabte al matí es van fer unes tandes d’entrenaments lliures i cronometrats i per la tarda dues mánigues de 20 minuts més 2 voltes de cursa. Tot i el mal temps durant la jornada, un total de 51 pilots van participar en les diferents categories. La pluja i el fang van deixar el circuit amb moltes dificultats pels pilots, però això no va impedir que s’anulés la cursa.
A la categoria de 85 cc dos pilots del Moto Club Igualada, Jordi Sala que aconseguia la 6ª posició i Benjamí Oliu entrava en 11ª posición d’un total de 21 pilots en aquesta categoria.
Diumenge s’hi va disputar la 2ª prova puntuable pel Campionat de Catalunya d’Enduret, que degut a la pluja caiguda durant la nit i tot el dissabte, l’organització va haver d’anular la crono, ja que el fang l’havia deixat totalment impracticable, deixant tant sols el tram com a especial de la cursa, en un traçat que discorria entre camins del complex de Parcmotor. Dels 70 participants que hi havia entre totes les categories, cal destacar els pilots de casa a la categoria 85 cc, Joel Vives assolia la 6ª posició, Jordi Sala la 8ª posició, Jordi Cerdán la 16ª i a la categoria d’Iniciació Alexei Saiz, en la seva segona cursa assolia la 7ª posició.