3er Ral·li de Cervera

La temporada 2011 va tenir el passat dissabte la primera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis i la Copa de Ral·lis d’Asfalt, així com per l’Open Catalunya i Trofeu Júnior amb coeficient 6. El recorregut del ral·li, va ser totalment diferent al d’edicions anteriors, amb dos trams totalment nous i una súper especial, just al costat del parc de treball. La jornada va tenir al sol com teloner dels més de 60 equips participants, entre velocitat i regularitat esport. Els pilots es van enfrontar a quatre trams de velocitat diferents, essent un d’ells, la súper especial, situada en el Polígon Industrial de Cervera.

La victòria de la proba fou per Jordi Gaig i Aleix Astudillo que enguany estrenen nova montura, un Porche GT3 amb el que opten a guanyar el Campionat. Eduard Garcia i Isaac Pujol amb Mitsubishi Evo X van ser els segons a poc mes de 23 segons i Climent Domingo i Joan Venceslao amb Peugeont 206 super 1600 van ser els tercers.

Pel que fa als equips de Moto Club Igualada cal destacar l’estrena de Miquel Prat i Daniel Montaner amb el seu Peugeot 107 amb el que enguany pensen participar a la Copa de promoció Volant Racc-Desafio Peugeot 2011,i tot i no ser puntuable per aquest certàmen, els del MCI van voler sortir a cervera per adaptar-se al seu nou vehicle.

Miquel, tot i patir petits problemes de frens a la primera secció, va demostrar una ràpida adaptació al petit 107 assolint una 25ª posició scratch, 1ers de grup R i segons de la classe 1. La jove parella va comptar amb els consells i assessorament de tot un Campió Mundial com es l’Alex Haro, que va ser present a les assistències i també en algun tram.

Joan Morros i Javier Carrillo, amb el seu habitual Volkswagen golf Gti, van acabar 26ens a 1.3 segons de Prat-Montaner, realitzant un ral·li impecable en els ràpids trams de Cervera.

Josep Mª Regordosa i Josep Servitge, amb Peugeot 205 Gti, que van participar en la categoria de Regularitat Sport, van fer un Ral·li de menys a mes acabant en la 11ª posició final fruit d’una forta penalització en el primer tram del dia que els va fer perdre tota opció a lluitar per les posicions capdavanteres.

Cal destacar també la participació de Ivan Martos, també del Moto Club Igualada, que va copilotar a Sergio Arranz amb un Seat Ibiza 1.8T assolint la 24ª posició scratx.

La propera proba de la Copa Catalana d’Asfalt es disputarà per terres Tarragonines els propers dies 19 i 20 de Març amb el Ral·li Pacha-Pineda.

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

Josep Mª Regordosa i Josep Servitge

Josep Mª Regordosa i Josep Servitge

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.