XII Pujada a Sant Mateu

La XII Pujada a Sant Mateu, puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya, s’ha disputat aquest passat diumenge dia 16 de maig entre les poblacions de Callús i Sant Mateu, amb gairebé 30 pilots inscrits. La meteorologia ha estat del costat del Moto club Manresa, amb un sol abrasador que ha permès gaudir d’una bona jornada d’automobilisme.

Aquest cap de setmana, finalment, s’ha donat el tret de sortida a la temporada del regional de muntanya. Amb la participació de nous pilots en el campionat, provinent d’altres països i/o categories del automobilisme, s’ha resolt parcialment la realització, amb èxit, de la primera cita de la temporada. Tant l’Ajuntament de Callús com l’organitzador, el Moto Club Manresa, van suar sang per a portar a terme la pujada. El moment de crisis econòmica en que ens trobem afecta amb escreix a aquesta disciplina. Unes setmanes enrere, la Federació Catalana d’Automobilisme va donar a conèixer l’acord amb les assegurances per a millorar els preus de les inscripcions en aquesta categoria immersa des de la temporada pasada en una etapa complicada, plena de curses anul•lades.

Fernando Altimira, amb un BRC Bango, va ser el guanyador absolut de la cursa i primer entre els monoplaces, seguit de Isaac Guillem i Ramon Plaus, tots dos amb Speed-car gt 1000.

Josep Sola (Renault Clio RS) s’ha adjudicat la victòria entre els turismes, seguit per tant sols de 0,1 segons de Jordi Vilardebó (Peugeot 106 Kit Car) i de Oriol Boluda amb el seu Citroën AX.

Un equip de Moto Club Igualada va participar en aquesta proba, va ser el format per l’Odonenc Joan Morros que amb el seu Volkswagen Golf GTI va acabar en la 16ª posició scratx i 2on de la classe 3. Morros, habitual a la muntanya, cada cop demostra mes adaptació en aquesta disciplina tant tècnica.

Eva Prat i Enric Ruiz, de Moto Club Igualada també van actuar en aquesta proba com a Comissari Tècnic i en representació de la FCA respectivament, en un cap de setmana intens ja que divendres i dissabte també van ser presents al Critèrium del Berguedà com a Comissaris Tècnics.

La propera cita del Campionat, Sant Feliu, calendada per principis de juny, queda ajornada fins a nova data segons comunicat de l’Organitzador.

Espectacular Joan Morros amb el seu golf

Espectacular Joan Morros amb el seu golf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.