Campionat de Catalunya de Trial 4×4 – Santa Cecília de Voltregà

El passat dia 16 de Maig es va celebrar la tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Santa Cecília de Voltregà amb una gran quantitat de públic i 2 participants més que en les dues edicions anteriors, tot sembla indicar que l’especialitat va per bon camí.

Donat que les consultes per a participar en aquestes proves d’automobilisme augmenten, això indica que en les properes edicions podrem augmentar la participació. Els medis informatius, tant premsa com televisions, estan fent que aquest esport estigui pujant cada vegada més.

Un total de tretze inscrits i 13 pilots que van acabar la prova es també una senyal del gran nivell que tenen els pilots d’aquesta especialitat. La categoria de vehicles de sèrie es la que sembla que costa més d’arrancar, perquè a les dues últimes edicions només hi ha hagut 1 únic participant, el format per Joan Manel Tomàs, de Moto Club Igualada, que amb el seu Range Rover V8 va deletar als espectadors amb la seva habilitat de conducció per superar les diferents zones, aconseguint fins i tot mes de quatre zeros en el total de la puntuació. Joan segueix al capdavant del Campionat en el que aquest grup es refereix.

A la categoria de series millorats, Florenci Rius amb el seu Range Rover va aconseguir la tercera victòria de la temporada amb quasi la meitat de punts (34) que Agusti Ros (61) Mercedes G, amb la tercera posició per un Joaquim Roura (68), al que van trair els nervis hi va cometre errors monumentals. A la Maxi-serie no va haver sorpresa i Alfons Andreu va ser molt superior a la resta de participants amb el seu Suzuki Samurai, marcant una fitxa amb només 4 punts de penalització contra els 24 punts d’Albert Puig, que es va haver de conformar amb el segon lloc al volant del seu Land-Rover.

Tercer va ser Jaime Pi amb 34 punts, que amb el Suzuki Samurai es cada cop més competitiu.

La propera prova serà el 13 de juny a la localitat de Seva.

Joan Manel Tomàs sortejant una de les zones

Joan Manel Tomàs sortejant una de les zones

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.