2ª Pujada als Espills

El passat dia 23 de maig de 2010 es va disputar la segona edició de la Pujada als Espills (Prat del Compte), memorial Jose maria Aleixendri, organitzada per l’Escuderia Cucafera Racing Clàssics i que va comptar amb una vintena de vehicles clàssics participants.

No puntuable per a cap Campionat en concret es va tractar d’una cursa reservada a vehicles històrics ( de mes de 25 anys), que es disputa en carretera tancada i sobre les normatives de la Regularitat Sport. Amb unes mitjanes imposades guanya l’equip que aconsegueix ser mes “regular” en les dues ascensions puntuables que es van disputar.

El guanyador absolut de la proba va ser l’equip del Moto Club Igualada format per Josep Morera i Oriol Morera ,que amb el seu Seat 127 van aconseguir nomes acumular 4 punts de penalització.

Cal destacar també la segona posició scratx de l’altre equip del MCI participant, el format per Carles Gutièrrez i Daniel Sagués , que amb el seu Renault 5 GTL van acabar a nomes un punt dels Morera.

La tercera posició va ser per l’equip Piera/Piera amb Seat 127.

Aquest tipus de curses cada cop van prenent mes acceptació entre els usuaris d’aquest vehicles clàssics per la seva formula de senzillesa e inscripcions econòmiques, cosa molt important en els temps que corren.

Josep i Oriol Morera

Josep i Oriol Morera

Carles i Daniel en plena ascensió

Carles i Daniel en plena ascensió

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.