2on Ral·li Pacha – La Pineda

La primera prova puntuable de la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, Open de Catalunya de Ral·li sprints i Trofeu Júnior ha estat la segona edició del Ral·li Pacha-La Pineda, organitzat per la Escuderia Costa Daurada. El recorregut va estar format per cinc trams que també es fan servir al ral·li del mundial, amb una distància total de gairebé 224 kms dels quals 53,71 van ser cronometrats.

La resposta dels pilots va ser molt positiva ja que la proba va gaudir de gairebé vuitanta participants.

La victòria final va ser per l’equip format per Oscar Barroso i Miriam Pascual que amb el seu Seat Ibiza Kit-Car van aconseguir adjudicar-se els cinc trams cronometrats que es van disputar. El pòdium el va completar Domingo-Venceslao amb Renault clio R3 i Alos-Diaz amb Renault 5 Turbo II, que van ser segon i tercer respectivament.

Els pilots de l’Open només van poder disputar els tres últims trams, en neutralitzar-se els dos primers. La victòria va ser per Gavila-Sabater, amb citroën Saxo, per davant del Renault Clio de Miquel Prat i Daniel Montaner, els joves pilots del Moto Club Igualada, que aquest cop van acabar a nomes 3,5 segons de Gabila i , a mes, es van emportar el Trofeu Junior, apuntant molt bones maneres de cara al campionat 2010. Flores-Míguez amb Citroën Saxo van ser els tercers classificats scratch de l’Open.

Un altre equip participant de Moto Club Igualada fou el format per Marc Cañellas i Francesc Sabaté, amb Peugeot 205 rallye, que desprès d’una gran remuntada fruit d’una penalització en un control horari, van acabar 6ens de l’Open i primers de la divisió 5.

La pròxima proba d’Asfalt es durà a terme els dies 10 i 11 d’Abril amb el Ral·li Guilleries.

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

Marc Cañellas i Francesc Sabaté

Marc Cañellas i Francesc Sabaté

Fotografies: Toni Mendoza

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.