Toni Bou venç a Palma de Mallorca i renova el seu títol mundial

El pilot de Repsol Toni Bou va revalidar anit el títol de Campió del Món de Trial Indoor. Aquest és el quart guardó (tots consecutius) que aconsegueix el català en aquesta modalitat, als quals cal afegir tres títols més, també consecutius, en el Mundial de Trial a l’aire lliure.

Toni Bou al Trial Indoor de Mallorca

Toni Bou al Trial Indoor de Mallorca

Després d’haver vençut en tres de les quatre proves anteriors i disposar d’un avantatge de 13 punts sobre el seu rival més immediat abans de la cita que havia de decidir el títol, Toni Bou en tenia prou amb acabar entre els quatre finalistes en el Trial Indoor de Palma de Mallorca per tornar-se a proclamar Campió del Món. Un cop aconseguit l’objectiu d’entrar a la final, Bou va rubricar la seva actuació amb una nova victòria, que li va permetre tancar el certamen amb un excepcional balanç de 95 punts sobre 100 possibles.

El també pilot de Repsol, Takahisa Fujinami, va fer cinquè en aquesta ocasió, ocupant la sisena posició de la classificació final del campionat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.