Bon paper de Jordi Viladoms al Nacional d’Enduro

Ha participat en la segona prova del nacional d’Enduro davant la presència de pilots consagrats del mundial

Després de la primera prova del nacional d’Enduro 2010, celebrada a Requena, València, la setmana passada, avui, a Lleida s’ha realitzat el segon assalt de la temporada. El circuit situat a Ponts, acull per tercera vegada consecutiva, una prova del nacional, que en aquesta ocasió es va vestir amb les seves millors galons. Pilots internacionals de primera línia, que igual que el pilot AMV Jordi Viladoms, es donen cita a l’esdeveniment lleidatà per prosseguir amb el seu pla d’entrenaments, van regalar grans quantitats d’emocions a tots els aficionats del Off Road.

Un Jordi Viladoms, ple d’energia i determinació ha completat satisfactòriament, el primer dels dos dies que formen la prova. Els 84 km, que alberguen tres especials, una d’elles cronometrada, es emmarcada dins del pla d’entrenaments estipulats del pilot AMV Jordi Viladoms.

Un terreny en perfectes condicions, tou i humit a causa de les últimes pluges, va permetre que el pilot AMV pogués gaudir d’una disciplina que, tot i no ser la seva, cada vegada es va adaptant més a ella. Un recorregut d’alt nivell i “pesat”, en boca del mateix pilot, va obligar a Viladoms a realitzar, durant 7 hores i 30 minuts, constants esforços físics i de concentració que, el pilot AMV, al final va superar amb nota.

Davant la presència de pilots oficials del mundial d’enduro, molt experimentats, Jordi Viladoms va realitzar un molt bon resultat quedant setè en la seva categoria, (E2), i quinzè a la general “Scratch”.

Jordi Viladoms, Pilot AMV: “Estic bastant satisfet amb el resultat. La meva participació en la segona prova del nacional d’enduro és fruit de la meva rigorós pla d’entrenaments. Aquesta vegada, molts dels pilots de primer nivell mundial han participat en la prova, amb la qual cosa converteix la prova en un perfecte marc de preparació. El terreny estava molt tou i humit, sobretot en la primera volta. El traçat, verge encara, m’ha permès rodar força ràpid ja que va permetre la creació de traces. En canvi, durant la segona volta, és quan més problemes he tingut. Quan el terreny va canviar, a la tercera volta, ja que estava molt més complicat, m’he tornat a sentir molt còmode sobre la moto. He de millorar en els terrenys intermedis ja que, crec que m’agraden molt més les condicions extremes “.

Jordi Viladoms al Nacional d'Enduro

Jordi Viladoms al Nacional d'Enduro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.