Obertes les inscripcions del III Ral·li Anoia Clàssic

Després d’un any de repòs motivat per les rotacions que l’excés de probes del campionat del 2009 van provocar, Moto Club Igualada torna a oferir als nostàlgics dels ral·lis, de la regularitat i als amants del motor en general, una nova edició del nostre RAL·LI ANOIA CLÀSSIC.

Considerant i agraint l’èxit de les dues primeres edicions, ens complau convidar-vos novament a participar-hi o a gaudir-ne el proper dissabte 1 de maig del 2010.

Santa Margarida de Montbui novament acollirà amb l’interés, l’atenció i el caliu amb el que ja va fer-ho en la segona edició, aquesta proba, fent-ho coincidir amb els actes de la seva Fira Multisectorial que se celebrarà el mateix dia.

Com sempre hi haurà parts inèdites al recorregut, però a diferència el Comitè Organitzador, encapçalat per en Toni Solé Rovira, a variat la configuració del ral·li de tipus bucle a lineal, sempre sobre asfalt, i han preparat alguns trams llargs i amb força navegació. La distància total la mantenen inferior als 200 km però amb un 57% de regularitat, a disputar en dues intenses seccions matinals amb posterior dinar popular i entrega de premis.

Per participar-hi cal disposar d’un cotxe o moto clàssica ( anterior a l’1 de maig de 1985) en bon estat de conservació i que pugui circular per la via publica ( itv, assegurança etc..). Enguany Moto Club Igualada inclou una nova categoria anomenada “Turisme” en la que, amb un preu d’inscripció mes assequible, els participants gaudiran del mateix recorregut i controls horaris que la resta, però no tindran presses de temps als trams de regularitat ni puntuaran pel Campionat Català. Aquesta nova modalitat es ideal per les persones que es volen iniciar en aquet tipus d’events per vehicles clàssics.

Per inscriure’s cal visitar la pàgina del MCI ( www.motoclubigualada.com/classics ), descarregar-se el full d’inscripció, omplir-lo i retornar-lo signat juntament amb la copia de la transferència dels drets d’inscripció.

Moto Club Igualada us anirà informant de mes detalls.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.