Bernat primer i Marc tercer, en la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial

Els odenencs Bernat i Marc Seuba, corredors del Moto club Igualada, han començat aquest cap de setmana la nova temporada 2010 de trial en bicicleta.

Els dos germans han participat en la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial, que ha tingut lloc en la població de Lorca (Murcia) els dies 13 i 14 de Març.

La prova es va dessenvolupar sota del Castell de Lorca, magnífic paratge per disfrutar d’un trial natural i boniques vistes.

El trial es va dessenvolupar en dos dies, el primer dia, dissabte, va tenir lloc el trial de les categories superiors, i el diumenge les inferiors.

La competició va estar per totes les categories un recorregut de 5 zones a 3 voltes, zones que varen destacar per ser zones molt llarges, obstacles de roques molt altes i gens planes, pujades o baixades amb terra molt terrossa o pedra petita, i roques gegants terrosses que es desmontaven, tot plegat feia que cada zona fos diferent cada vegada que s’hi tornava a passar. El fret i el vent també van estar presents per acabar de fer una competició no gens fàcil.

El disabte va tenir lloc la competició de Cadet, que es la nova categoria d’aquest any d’en Bernat, la sorpresa va ésser que es va imposar als demés corredors amb molta diferencia i quedant en el podi classificat en primer lloc.

El diumenge va competir en Marc, en la categoria Aleví va classificar-se en tercer lloc en el podi, a 2 peus del primer i un peu del segon, els tres pilots capdavanters tenen un pilotatge igualat, fet que suposarà en les seguents proves molta tensió entre ells.

Per un altre temporada, aquest cap de setmana els dos joves odenencs del Moto Club Igualada han demostrat que continuant estan molt ben preparats, gràcies a l’entrenament en l’escola de Cesar Cañas i la preparació fisica en el Gimnàs de l’Ateneu, aconseguint pujar al podi en la primera prova del Campionat d’Espanya, Bernat primera plaça de Cadet i en Marc tercera plaça d’Aleví, es un bon començament de temporada.

Bernat i Marc al podi del Campionat d'España de Trial

Bernat i Marc al podi del Campionat d'España de Trial

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.