MCI guardonat a l’entrega de premis de la FCA 2009

El passat divendres dia 29 de febrer es va dur a terme a l’edifici de Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, l’entrega dels premis als diferents guanyadors dels Campionats de Catalunya i d’Espanya de la Federació Catalana d’Automobilisme.

Moto Club Igualada va ser guardonat amb el trofeu a la millor Escuderia Organitzadora de proves de Muntanya del 2009, per l’organització de la XX Pujada a les Maioles, trofeu molt esperat per els Membres de la Junta del MCI i tots els col·laboradors que fan possible aquesta mítica cursa.

Moto Club Igualada també va ser guardonat, entre una gran ovació del públic assistent, amb una placa commemorativa pel seu 50é aniversari, que va recollir el President de l’Entitat el Sr. Jordi Bòria i Taixé.

Un altre premiat de Moto Club Igualada va ser el pilot Marc Cañellas Jimenez que va rebre el trofeu per ser guanyador de la divisió 5 de l’Open de Catalunya de Ral.lis d’Asfalt 2009, en aquest cas per segon any consecutiu.

Enric Ruiz, també del MCI, va ser present a l’entrega com a President de la Comissió de Muntanya de la FCA fent entrega dels trofeus als corresponents guanyadors d’aquesta especialitat.

L’acte va acabar amb els parlaments dels representants de les institucions i organismes oficials assistents, així com les paraules del President de la Federació Espanyola d’Automobilisme que també va ser present a l’entrega, per donar pas finalment a un pica-pica per a tots assistents.

Jordi Bòria rebent el 50é aniversari

Jordi Bòria rebent el 50é aniversari

Jordi Bòria rebent a la millor escuderia

Jordi Bòria rebent a la millor escuderia

Marc Cañellas rebent la divissió 5

Marc Cañellas rebent la divissió 5

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.