VI Ral·li de la Llana

Novament el Ral·li de La Llana organitzat per el Motor Club Sabadell ha estat un èxit de participació, amb més d’un centenar de cotxes i quatre equips de motos, que dissabte dia 20 de febrer van sortir del podi de sortida situat a la Rampa del Llac, en ple Eix Macià de Sabadell.

El ral·li, disputat amb bon temps, va disputar-se sobre un recorregut de 590 km i 19 trams, dels quals es va anul·lar el de Castellterçol-Calders (de 28 km) que va ser un tram de prova a on l’organitzador va establir un sistema de canvi de mitjanes identificades amb fotos i barrejades amb part amb taules imposades. El sistema va crear una mica de desconcert entre els participants i l’organitzador va optar per anul·lar els temps.

La Llana 2010 va contemplar una sèrie de trams per la serralada de Collserola que no s’havien fet fins ara, com Sta.Creu d´Olorde (11 km), L’Arrabassada (8,290 km) i Flor de Maig (12,88 km). En total es van disputar 18 trams, dels quals sis es van fer completament de nit.

Els grans protagonistes de la prova va ser la parella del Motor Club Sabadell formada per Sergi Giralt i Joan Corbera (VW Golf) , que es van imposar amb sis punts d’avantatge sobre Gubern-Pallarols (BMW 323) i Brunells-Tortosa (Mini Cooper) que van completar el podi. Els guanyadors de les dues ultimes edicions de La Llana, Morera-Morera (Ford Fiesta), van acabar en la 12ª posició.

Tres van ser els equips de Moto Club Igualada que van participar en aquesta prova, essent la parella formada per David Jorba i Alex Gómez, amb Ford Fiesta , la millor classificada acabant en 19ª possició scratch i 9ens de la classe H.

Carles Gutierrez i Daniel Sagués, amb Renault 5 GTL van finalitzar en la 23ª possició scratch i 11ens de la classe H i el binomi format per Salvador Borrega i Ernest Carner, amb Volkswagen Escarbat, van ser 47ens sacratch i 20ens de la classe G.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Regularitat es disputarà el proper 27 de març amb el Ral·li Mini Cooper.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.