Marc Márquez estrena moto i colors al circuit de Catalunya

El pilot Repsol, qui avui celebra el dissetè aniversari, ha donat a conèixer el disseny de la nova moto amb la qual competirà en el Mundial 2010

Marc Márquez

Marc Márquez

Les baixes temperatures i la pluja han arruïnat la primera jornada d’entrenaments al circuit de Catalunya. Els pilots de 125cc i els de la innovadora Moto2 amb prou feines han pogut completar unes voltes sobre el fred asfalt del traçat català. Demà les previsions meteorològiques són més optimistes; s’espera una jornada assolellada i amb major estabilitat del temps.

Avui, Marc Márquez ha viscut un dia molt especial al traçat català. El jove pilot Repsol ha estrenat moto (Derbi RSA 125) i disseny en una jornada molt especial, durant la qual ha celebrat també el dissetè aniversari. Durant la sessió de fotos matinal i davant de tots els mitjans congregats al pit lane del circuit, el pare del jove Marc (Julià Márquez) ha obsequiat el seu plançó amb un pastís de felicitació.

Centrats en la poca feina del dia, el fred i la pista molla no convidaven massa a sortir a rodar, Marc Márquez ha sortit a la pista passades les 15:00 hores, per agafar el camí de boxes després de completar amb prou feines 10 voltes, temps suficient per realitzar el rodatge de la nova moto. Poc abans de les 16:00 hores, la pluja s’ha tornat a presentar al Circuit, i això ha posat punt final a aquesta breu jornada. Després de comprovar l’estat de la pista i el correcte funcionament de la moto, Márquez ha tornat a boxes i ha donat per finalitzada la breu jornada d’avui.
Demà prosseguiran els entrenaments i divendres acabaran les tres jornades de proves programades. Posteriorment, els equips de les categories inferiors del Mundial de motociclisme posaran rumb cap a València, on d’aquí una setmana i mitja reprendran les proves de la pretemporada 2010.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.