Prat – Montaner al Ral·lisprint de Sant Julià

La 13a. edició del Ral.lisprint de Sant Julià, organitzat per l’Escuderia Osona, es va disputar diumenge passat i, tot i no puntuar per a cap campionat en concret, va servir per a iniciar la temporada catalana de ral·lis. Amb importants canvis en el seu recorregut respecte a altres edicions, aquest fet no va incidir gens ni mica en l’afluència d’afeccionats que, com sempre, van acudir de forma massiva. En qualsevol cas, els seixanta-quatre pilots que van prendre la sortida van haver de plantar cara a tres passades pel tècnic tram de 10,3 quilòmetres que enllaça les localitats de Sant Julià de Vilatorta i Espinelves.

Els guanyadors d’aquest any van ser Jordi Zurita i Noelia Laporta, amb un Mitsubishi Lancer evo X, amb un temps total de 20’ 20 minuts, seguits de Lozano-Riera amb Ibiza Kit –Car i de Diego-Crosas amb Mitsubishi Lancer evo IX. La prova va tenir un total de 71 inscrits, dels quals 56 equips van poder finalitzarla.

La parella formada per Miquel Part i Daniel Montaner, de Moto Club Igualada, van participar en aquesta prova Osonenca amb el seu Renault clio 16V, assolint una meritòria 24 posició scratch final i van ser 2ons de la classe 3.

Miquel es va prendre aquesta cursa com a part d’entrenament de pre-temporada, participant també en el “shakedown” que es va disputar dissabte, això li va servir per posar a punt el seu vehicle de cara al Campionat d’Open d’Asfalt 2010 en el que pensa participar.

La primera prova puntuable per la copa d’Asfalt serà el proper dia 20 de Març amb la disputa del Ral.li Pacha a Tarragona.

Prat-Montaner

Prat-Montaner

Fotografies: Jordi Garcia Galofré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.