57é Ral·li Costa Brava

Els passats 6 i 7 de novembre de 2009 es va disputar a la localitat de Lloret de Mar, Girona, la 57ena edició del Ral·li Costa Brava, que va ser la penúltima prova puntuable d’Europa Fia Històric, d’Espanya i Catalunya de Ral·lis.

La victòria va ser per a Water Röhrl i Peter Göbel amb un Porsche 911 RSR a l’apartat d’Històrics i d’Andrea Mikkelsen i Ola Floene amb un Skoda Favia Super 2000 al Campionat d’Espanya d’Asfalt.

El mes destacat, a part de l’expectació creada la voltant de la prova, va ser que a Lloret s’han proclamat tres nous Campions: Sergio Vallejo amb Porsche, que matemàticament aconseguia el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, Enrico Brazzoli amb Porsche que guanyava la categoria 3 dels Històrics de Fia i Josep Mª Membrado amb Mitsubishi, que es feia amb el títol del Català de l’especialitat.

L’extraordinari èxit esportiu i popular de la cursa be donat principalment per la seva gran llista de participants (135 vehicles), distribuïts en 21 Campionats, Copes i Trofeus diferents que hi havia a la prova, la major part d’ells encara per decidir en el moment de prendre la sortida.

L’Ajuntament de Lloret i l’Organitzador, Rallyclassics, han pogut materialitzar una de les millors edicions del Ral·li mes antic d’Espanya, amb un ambient extraordinari i una gran quantitat de públic assistent.

Alex Haro, de Moto Club Igualada, va ser present a la prova com a habitual copilot de Xavi Pons amb un Mitsubishi Lancer evo X, assolint una meritòria 3ª plaça i primers de grup N al Campionat d’Espanya, a poc mes de 51 segons de Mikkelsen.

Eva Prat i Enric Ruiz de l’MCI també van ser presents a la cursa com a Comissaris tècnics.

Xevi Pons i Alex Haro

Xevi Pons i Alex Haro

Fotografies: Jordi Garcia Galofré

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari