Jordi Sala i Joel Vives al Motocros de Castelloli

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Motocrós al circuit de Parcmotor de Castellolí, amb un circuit totalment remodelat i amb uns salts molt espectaculars.

D’entre els 27 pilots que formaven la graella de sortida a la categoría Aleví hi havia dos pilots del Moto Club Igualada, l’odenenc Jordi Sala, patrocinat per Axo, Castrol i Joralfran, que aconseguia la 5ena posició a la tanda d’entrenaments i en Joel Vives, ocupava la 16ena posició.

A la primera màniga en Jordi trenca l’embrague de la seva moto i te que abandonar la cursa a la segona volta, donant temps als mecànics per poder-lo canviar i poder prendre part a la segona màniga. En Joel Vives, pilot no habitual a la pràctica del motocrós, fa una molt bona cursa i aconsegueix l’onzena posició, quedant per davant de pilots que participan a totes les proves del Campionat de Catalunya.

A la segona màniga de la cursa en Jordi va estar rodant amb el grup dels cinc primers pilots, quan a poques voltes del final te una caiguda i és avançat per varis pilots, tot i així va remontar i aconseguia entrar en 7ena posició. En Joel també fa una molt bona segona cursa i es classifica en 14ena posició.

La propera i última prova del Campionat de Catalunya on participarà en Jordi serà el proper dia 29 de Novembre a Amposta.