Podi de Jordi Sala a l’enduret de Castelloli

El passat diumenge dia 8, després d’una intensa temporada de curses, la Copa Catalana d’Enduret per a nens posava punt i final a l’any 2009 al Parcmotor de Castellolí amb una cursa organitzada pel Moto Club Torrelles. La prova es va complicar molt per culpa del fort vent que va bufar al llarg de tot el cap de setmana i la pols que va anar acumulant-se als trams a mida que avançava la competició. Els pilots havien de donar tres voltes al circuit marcat que discorria per corriols estrets, boscos ombrívols, zones de pedres, … en el qual hi havia 2 trams cronometrats i una crono.

Habituals del Moto Club Igualada, l’odenenc Jordi Sala, patrocinat per Axo, Castrol i Joralfran aconseguia acabar la temporada pujant al 3er. esglaó del podi i alhora 1er.classificat del Campionat Provincial de la Diputació de Barcelona. L’altra pilot del Moto Club Igualada Joel Vives també de la categoría aleví va fer una excel·lent cursa i acabà en 5ena posició i alhora 3er. classificat del Campionat Provincial de la Diputació de Barcelona.

El proper diumenge 15 de Novembre en Jordi participarà a la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Motocrós al Parcmotor de Castellolí, prova organitzada pel Moto Club Manresa.