Campionat de Catalunya de Ral·lis – Ral·li Osona

L’escuderia Osona va organitzar la 41a edició del Ral·li Osona, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa de Catalunya de Regularitat Sport i el Volant RACC Trofeu Esso-Mavisa. La cursa va constar de deu trams, quatre de diferents, i un total de 438,38 Km, dels quals 99,22 foren cronometrats. Van participar un total de 80 equips.

Xevi Pons i Alex Haro, aquest últim de Moto Club Igualada, amb un Porsche 911 GT3, van ser els guanyadors absoluts després d’imposar-se en tots els trams disputats. La segona posició va ser per a Josep M. Membrado i Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo IX), seguits d’Albert Orriols i Lluís Pujolar (Mitsubishi Lancer Evo X).

Al Volant RACC Ferran Pujol i Enric Rosell (Peugeot 206 XS 110) van ser els més ràpids, seguits de Joan Carchat-Claudi Josep Ribero, i de Jordi Vicens-Marc Sauleda, tots ells amb idèntica muntura. Finalment a la Regularitat Sport, la victòria va ser per a Miquel A. Rosselló i Imma Colomé (Ford Escort MKI), seguits de Josep i Xavi Gui (Renault 5 Alpine), i de Guillem i Eloi Alsina (BMW 2002).

L’altre equip participant de l’MCI va ser el format per la parella Miquel Prat i Daniel Montaner, que amb el seu Renault clio 16v. van patir una sèrie d’averies mecàniques que els van fer abandonar en el tercer tram del dia, mala sort donç per aquest equip que de ben segur donarà molt a parlar en properes actuacions.

Eva Prat i Enric Ruiz, com es habitual en aquesta mítica proba, van actuar com a Comissaris Tècnics.

La pròxima cita del Campionat serà el dia 26 de setembre amb el Ral·li de Matadepera, un cop passat l’estiu.

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

Pons i Haro sota la pluja

Pons i Haro sota la pluja

Fotografies: Jordi Garcia Galofré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.