Mor Saturnino García Urgelés, el primer President de Moto Club Igualada.

Moto Club Igualada i en general el mon de l’Esport del Motor Igualadí ,estan de dol per la pèrdua la passada matinada d’en Saturnino García Urgelés, de 91 anys d’edat, que fou Soci Fundador i primer President de la Entitat.

Saturnino, juntament amb un grup d’Igualadins aficionats al Motor, va fundar el 10 de novembre de l’any 1959 una Societat Esportiva-Motorista Social-Recreativa que mes endavant, concretament en 20 de Novembre del mateix any, esdevindria Moto Club Igualada. En aquell moment es va crear la primera Junta Directiva que va ser presidida amb total èxit per ell durant la primera dècada de la Entitat, organitzant activitats de gran renom a la Ciutat i Comarca com van ser el Motocross d’Igualada, el Gran Premi Moto Club Igualada de karts o la Pujada a les Maioles, i que han empeny a mantenir viva la Entitat fins l’actualitat.

Saturnino García va ser homenatjat per la seva trajectòria Esportiva el passat mes de Novembre de 2019 per l’Ajuntament d’Igualada i el MCI, dintre dels actes dels Reconeixements als Històrics de l’Esport Igualadí, que va tenir lloc al Pavelló de les Comes. En aquesta ocasió Saturnino no va poder recollir personalment el guardó, donat el seu delicat estat de salut.

En aquests moments Moto Club Igualada es troba en una situació de ‘by pass’ després de patir dos convocatòries d’Eleccions a Junta Directiva fallides per manca de Candidatures. La Junta sortint, darrerament encapçalada per Enric Ruiz, va finalitzar el seu mandat el passat mes de Desembre de 2019, després de mes de 18 anys de relleus interns. Davant la impossibilitat de continuar amb la gestió de Entitat, per motius personals i laborals de la majoria dels membres de Junta, fa que aquesta es vegi obligada a patir una renovació total de la seva Junta. Mentre aquest canvi no arriba, una Junta Electoral Gestora, formada per varis membres de la Junta sortint i una figura de President Accidental, s’encarreguen de les funcions imprescindibles per mantenir en funcionament el Club, això si, sense esdevenir cap activitat Esportiva ni oferir cap servei que no es pugui atendre amb garanties.

Desde Moto Club Igualada i en representació de tots els Associats, afeccionats i simpatitzants de la Entitat, ens unim al Condol de la Familia i amics per la pèrdua d’en Saturnino.

La vetlla tindrà lloc al Tanatori d’Igualada el dia 24 d’Agost a les 12:00h del migdia.

Descasi en Pau.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.