PILOTS I ORGANITZACIÓ DEL M.C.I. PREMIATS A LA GAL.LA DE LA FCM

El passat dissabte dia 13 de gener es va dur a terme la Gal.la de Premis als Campions de totes les especialitats de la Federació Catalana de Motociclisme. En aquesta gal.la els pilots del Moto Club Igualada i la mateixa entitat van ser els protagonistes destacats.

L’acte, celebrat a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal de Barcelona, va començar a les 16h amb l’entrega dels 3 millors pilots de cada especialitat en els diferents Campionats de Catalunya d’Enduro.

Així dons en Joel Vives recollia en guardó com a 1r classificat del Campionat de Catalunya d’Enduro a la categoria E-125. En Jordi Balcells el recollia com a 2n de Sènior B 4T i en Josep Marsal com a 2n de Màster. Pel que fa al Campionat de Catalunya d’Endurades en Joel Vives repetia com a 1r de E125. En el Campionat de Catalunya d’Enduret de Nens en Pol Guerrero el recollia com a 3r millor.

Els Campions d’Enduro donaven pas al Cross on el Moto Club Igualada també hi tenia representant. Era l’hora dels Campions en el Campionat de Catalunya de QuadCross on en Dani Vilà va recollír premi com a Campió de l’especialitat en la categoria Q1. A l’hora també el recollí com a 1r de Quad Resistència en la mateixa categoria.

En acabat era l’hora del Trial on l’Alex Canales puja al podi per recollir el trofeu com a 2n del Campionat de Catalunya de Trial en la categoria Promo 125.

Per finalitzar era l’hora dels Campions de Catalunya de Velocitat Asfalt. Com a Campió de Catalunya de Velocitat de Clàssiques d’Asfalt va puja al graó més alt del podi l’Agustí Miquel com a campió de l’especialitat.

 

L’Enduro Anoia-Montbui-Tous millor prova per la FCM

 

L’enduro Anoia-Montbui-Tous celebrat el 14 i 15 d’octubre de 2017 va ser escollit per la Federació Catalana de Motociclisme com a millor prova d’enduro de l’any 2017 a Catalunya.  El preciat trofeu va ser recollit per Jordi Bòria, com a responsable de l’Enduro, Miquel Serra, vicepresident de Moto Club Igualada i Joan Marsal, dels Enduristes de Tous.

L’Enduro Anoia-Montbui-Tous 2017 va ser una prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l’especialitat i va comptar amb la participació de 112 Equips, que van competir per diferents termes municipals anoiencs. El pàddock de la prova, la sortida i l’arribada van estar ubicats al montbuienc Passeig Catalunya.

El Moto Club Igualada vol felicitar tan als pilots guardonats en les diferents especialitats, així com agraïr tant als Ajuntaments, Propietaris i com a tots els membres i col·laboradors de l’Organització de l’Enduro per fer possible aquest reconeixement, tot esperant poder repetir el fet de ser un Club referent en el Motociclisme Català aquesta temporada 2018.

 

Jordi Bòria i Taixè, Moto Club Igualada.

Fotografies, FCM

 

 

Joel Vives, un dels protagonistes de la Gal.la FCM

 

 

Els tres representants del MCI recollint el guardò

 

 

Agustí Miquel, Campió de les Clàssiques.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.