Els pilots del MCI finalitzen amb èxit els FIM ISDE 2017 a França

La primera setmana de Setembre va tenir lloc a la població de Brive a França una nova edició de la Competició per equips mes prestigiosa del Mon Off-Road: els FIM INTERNATIONAL Six days of Enduro 2017.

Al igual que en la darrera edició, l’Equip Ac-Baldrich Enduro Team-Moto Club Igualada va ser present en aquesta important cita, en aquest cas amb la participació de dos pilots del Club Igualadí, Antoni Casals “Tete” i Jordi Balcells. L’Equip va poder finalitzar en la 85ª posició scratx per Equips amb un temps total de 14h 59′ i 39,44 segons, lloc gens menyspreable si tenim en compte que van finalitzar mes de 167 Equips ( a mes a mes dels Equips Oficials) i amb una xifra total de 650 pilots inscrits provinents d’arreu del Mon.

Dels tres pilots que formaven part del Team, en Jordi Balcells, amb KTM, va ser el més ràpid marcant els millors temps a les Especials Cronometrades. El de Santa Margarida de Montbuí, que va patir un petit cop de calor el primer dia de competició fruit de les altes temperatures de la zona, va saber administrar les forces i la mecànica de la seva moto i va poder finalitzar el que va ser la jornada mes dura dels ISDE 2017 dintre del seu temps establert. Toni Casals no va patir la mateixa sort el seu primer dia, al veure’s obligat a abandonar la cursa quan la seva Gas Gas es parava al mig d’una Especial per falta de combustible. La gran quantitat de pols acumulada al recorregut, de mes de 250 kms de distància, feia que les muntures de 2 temps augmentessin considerablement el seu consum i patissin molts problemes d’autonomia, tal i com li va passar a l’experimentat pilot de Castellfollit del Boix. Per sort el Reglament permet el “comodí” de pal·liar un abandonament d’un únic pilot per l’equip en les sis jornades, tot prèvia penalització de 3 hores,  i aquest fet va ser aprofitat per l’AC-Bladrich per reenganxar en “Tete” a la segona jornada, això si, sense possibilitat de cometre cap mes errada per cap dels tres pilots en el que restava de Competició.

Destacar també la professionalitat i l’esforç realitzat per tots els membres del Team AC-Bladrich-Moto Club Igualada en aquests FIM INTERNATIONAL Six days of Enduro 2017, des de mecànics, cuiners, fisioterapeutes etc.

La proba fou guanyada per l’Equip Francès, encapçalat per pilots com Jeremy Tarroux o Christophe Nambotin, amb un temps total de 12hores, 59 minuts i 38 segons, seguits per l’Equip Australià i el Finlandès.L’Equip Espanyol, format per 3 pilots Catalans, va finalitzar en la 15 posició del ranking desprès de patir l’abandonament de Cristobal Guerrero el segon dia de Competició. L’Equip de la RFME femení, amb Laia Sanz al Capdavant, també va haver d’abandonar el segon dia per la lesió després d’una caiguda de Gabriela Seisdedos, component del seu equip.

La propera Edició d’aquesta Competició, la 93ª de la seva història, tindrà lloc a Chile al 2018.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

Fotografia conjunta en el moment que Jordi Balcells, l’ultim membre de l’Equip en cursa, finalitza el recorregut del 6è dia.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.