Tot a punt per la disputa del 2on Mototerra de Masquefa

La  població de Masquefa i de la mà de les Seccions del Moto Club Igualada A.C. Baldrich i del Moto Club Verd de Masquefa acollirà el proper 17 de Setembre el “2on Mototerra de Masquefa”, segona prova puntuable pel Trofeu Social de Mototerras 2017 i que tindrà lloc davant del Camp Municipal d’Esports a partir de les 8:30h del matí.

Recordem que els Mototerras son una especialitat Federada Motociclista d’Off Road que es disputa en un circuit tancat d’uns 2-3 kms de longitud que alterna zones tipus Crono amb parts de salts i obstacles, apte per a tot tipus de nivells i edats, amb sortida amb graella. El circuit esta dotat de totes les mesures de seguretat (Ambulància, Metge, Controls, etc) així com de tots els serveis (Servei de Bar, Cronometratge, Zona de Pàdoc etc). Per poder participar els pilots han d’estar el possessió de la seva corresponent llicència Federativa Social o superior o també poden tramitar-ne una per el dia de la cursa.

Al llarg de la Competició es fan varies mànigues classificatòries on s’atorguen punts a cada pilot depenent del seu resultat en cadascuna. La suma total dels punts obtinguts a les mànigues classificatòries conformen el pas a les semi-finals i la màniga final respectivament. Les Categories que s’inclouen a la Competició son Open, Mx85, Mx65 i Mx50, les tres últimes reservades pels pilots que siguin menors d’Edat.

Els participants que ho desitgin es poden adreçar al telefon 646 47 38 92 per efectuar les seves inscripcions que varien entre els 25€ per la categoria infantil o els 35 per la resta de pilots.

Els guanyadors finals del Campionat Social de Mototerras 2017, com be sent tradicional també seran guardonats i reconeguts dintre dels actes dels Pilots Campions del Sopar Bandera de Quadres que anualment realitza l’Entitat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

cartell oficial de l’edició 2017

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.