Armand Monleón guanya el 2on Mototerra de St.Joan de Mediona/Les Cases Noves

El passat 19 d’Agost es va donar el tret d’inici a una nova temporada del Trofeu Social de Mototerras 2017 tutelat per Moto Club Igualada amb la disputa de la 2ª Edició del Mototerra de St.Joan de Mediona/Les Cases Noves, una cursa organitzada pel grup de Motards de Les Cases Noves amb la col·laboració de AC Baldrich.

La proba, que va comptar amb una nombrosa inscripció, fou tot un èxit organitzatiu. Cal destacar la gran participació que hi va haver sobretot en les categories dels pilots mes petits, proba de l’encert que va tenir el Campionat fa uns anys al obrir també  aquesta modalitat als mes joves dintre d’aquest Trofeu Social.

La cursa, que es va disputar en 5 mànigues diferents, va tenir com a protagonista el fang, sobretot present en la primera part d’aquesta, deixant un traçat molt tècnic tot i que divertit a la mateixa hora. Armand Monleón (del Moto Club Igualada) va ser el vencedor de la proba en la categoria Open. El dakarià es va mostrar intractable en un traçat mes propi d’una cursa d’Enduro que no pas a les pistes de sud-Amèrica a les que ara està mes acostumat. Marc Vives, amb Yamaha, va finalitzar segon a Les Cases Noves i es un clar candidat a revalidar el títol del Social de Mototerres que ja va aconseguir l’any passat. Amos Tejido va acabar darrera de Marc i va aconseguir pujar al podi. El top 5 el van completar Carles Figuerola, que va ser quart amb la Gas Gas i Joel Vives que va ser cinquè.

En la categoría de MX85, on es van classificar 13 pilots, el vencedor va ser Marc Pablo, seguit de Alex Puey i de Gerard García que van mantenir una aferrissada lluita per pujar al Podi.

En MX65 Alex Ferriol va finalitzar primer acompanyat d’Alex Lopez i de Joel Zamora que van ser segon i tercer respectivament.

Anna Gonzalez va vèncer en MX50, seguida de l’Igualadí de KTM Marc Alibau i de Juan García que va ser tercer.

La propera cita del Trofeu (a tres programades) serà el proper 17 de Setembre amb la disputa del Mototerra de Masquefa.

 

 

CLASSIFICACIONS DEL MOTOTERRA DE ST.JOAN / LES CASES NOVES

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Enduro Magazine

 

 

Armand Monleón vencedor del Mototerra

 

Alex Ferriol i la seva KTm dorsal 23

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.