Objectius complerts pels pilots del MCI a les 24h de Motociclisme

El passat cap de setmana del 7,8 i 9 de juliol es va diputar al Circuit de Barcelona-Catalunya la 23ª Edició de les mítiques 24 hores de Motociclisme, cursa internacional de resistència que aglutina Equips i public arribats de tota Europa. Enguany es van aplegar un total de 53 equips, 22 dels quals van ser Catalans.

L’equip Yamalube Folch Endurance es va proclamar campió després de dominar gairebé amb mà de ferro la competició, recuperant la primera posició a les dues hores de competició, lideratge que no ha deixat fins a la bandera quadriculada. Amb 717 voltes, Folch aconsegueix la seva 11a victòria en les 24 Hores, la tercera de forma consecutiva.

Dos Equips amb pilots del Moto Club Igualada fan formar part en aquesta Edició de la cursa, destacant el podi aconseguit per l’Igualadí Pere Tutusaus, experimentat pilot de Velocitat, que dintre de l’estructura de l’Equip Institut Castellarnau i amb una Kawasaki ZX10 de 1000cc van finalitzar 3ers absoluts i van ser segons a la categoria O-SBK. Tutusaus, a mes, va ser el millor  pilot del 4 que composaven l’Equip al implantar el millor ritme volta a volta durant la cursa. Tot i la pluja, present durant els primers compassos de la Competició, i uns problemes mecànics a la bomba de benzina, l’Equip de l’Institut Castellarnau va donar la sorpresa majúscula mantenint-se durant bona part de la cursa dins del top-10 i finalitzant tercers amb un total de 679 voltes.

D’altre banda l’Equip RR Team37 Motomorfosi, format íntegrament per pilots i mecànics de la Comarca, va complir l’objectiu de finalitzar aquesta dura carrera i ho varen fer en la meritòria 32ª posició scratx amb 619 voltes. Marc Mercader, Roger Alemany, Jose Vivancos i Ricard Lopez van ser els 4 pilots protagonistes que van aconseguir portar la Honda CBR 600RR vermella i blanca fins la bandera de quadres, gracies també a un treball conjunt d’Equip que va funcionar en tot moment a la perfecció, fins i tot mes professionalment que d’altres Equips participants que disposaven de mes pressupost per afrontar la cursa. Aquest fet els va fer guanyar molt temps als repostatges i van poder escalar posicions a mida que avançava la cursa. L’Equip Igualadí va finalitzar alhora en la 5ª posició de la Categoria SST6.

A la cerimònia de podi es va fer un sentit minut de silenci en memòria del pilot Enric Saurí, del Motos Gaspar, que malauradament va perdre la vida en un accident durant la primera part de la cursa. Dels 53 equips que van començar la proba, l’ha van acabar 40, destacant l’abandonament d’Equips favorits per la victòria com el del Suzuki Català Aclam o el Tecmas Endurance quan anava en segona posició durant gran part de la cursa, proba de la duresa d’aquesta Competició.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Pixmotorr

 

Pere Tutusaus en el moment de l’arribada

 

El RRTeam37 Motomorfosi al complert

 

La Honda CBR600RR del dorsal 37

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.