Tot a punt pel 21è Mototerra d’Hotalets de Pierola

El proper diumenge 30 d’octubre es durà a terme la tercera i ultima proba puntuable pel Campionat Social de Mototerres 2016 tutelat per Moto Club Igualada. De la mà de l’Associació A.C. Baldrich enguany la cursa, acollida a la població d’Hostalets de Pierola, arriba a la seva 21ª edició.

En aquesta ocasió l’escenari canvia de lloc i el circuit es trasllada a la zona  propera al Cementiri Municipal, zona en la que l’any passat ja es va disputar una de les  espectaculars Especials del Campionat d’Espanya d’Enduro.

L’activitat començarà a les 9 del matí amb l’Obertura de les Inscripcions, que també es poden fer de manera anticipada per telèfon ja que recordem les places son molt limitades, per acte seguit, cap a les 10 del matí, donar pas a l’inici de les mànigues classificatòries.

Estaran admeses les Categories d’Open (adults) així com la d’infantils, separades en Mx85, Mx65 i Mx50. El circuit estarà dotat de totes les mesures de seguretat (Ambulància, Metge, Controls, etc) així com de tots els serveis (Servei de Bar, Cronometratge, Zona de Pàdoc etc). Per poder participar els pilots han d’estar el possessió de la seva corresponent llicència Federativa Social o superior o també poden tramitar-ne una per el dia de la cursa.

Després de la disputa del passat Mototerra de les Cases Noves, a St.Joan de Mediona, la Classificació del Campionat Open la lidera en Marc Vives (Yamaha WR) amb 21 punts, seguit d’Armand Monleón (ktm) amb 12 punts. Joel Vives (Yamaha WR) i Jordi Sala (Ktm) estan empatats en tercera posició amb 11 punts. El Campionat està completament per decidir a la cita Pierenca.

Pel que fa als Nens en la categoria de Mx50 Marc Alibau lidera la classificació amb 23 punts, seguit d’Aitor Campana segon amb 12 punts i de Biel Pons es tercer amb 10 punts.

A la categoria de 65cc, Josep Carné se situa provisionalment com a primer classificat amb 21 punts, Pol Ucar i Marc Pablo son segons amb 12 punts cadascun, seguits de  l’Aleix Saumell i de Josep Carné que son tercers amb 11 punts.

En Mx85cc els liders son Oriol Roca i Martí Escofet, que tenen 12 punts respectivament, seguits per Dani Agea i Gerard García amb 11 punts i en tercera posició del Social estan Joan Rosell i Guillem Inglés amb 10 punts.

Recordem que els tres primers classificats de cada Categoria del Campionat Social de Mototerras 2016 seran guardonats i reconeguts dintre dels actes dels Pilots Campions del distingit Sopar Bandera de Quadres que anualment realitza Moto Club Igualada.

Us esperem a tots a Hostalets!!

 

 

cartell-16-hostalets

 

SITUACIÓ DEL CIRCUIT:

 41°31’58.98″N

  1°46’28.65″E

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.