Els Pilots Igualadins finalitzen amb èxit els FIM ISDE Six Days a Navarra

Navarra va ser la població escollida per la celebració de l’Event del motor Off Road mes important del Mon, els FIM INTERNATIONAL Six days of Enduro 2016. La competició per equips mes prestigiosa del Mon, que enguany va arribar a la 91ª Edició, va tenir lloc del 11 al 16 d’octubre al Circuit de Navarra, a los Arcos, que va acollir tant la sortida, l’arribada i Base de la Cursa.

La cursa va constar amb un esquema semblant per las 5 primeres jornades, amb un traçat que es va disputar en dues ocasions cada dia totalitzant 6 probes especials cronometrades por dia i mes de 200 kilòmetres, al que els pilots van haver de cobrir circulant per trams de carretera, pistes i senders forestals. El  Circuit de Navarra va ubicar el Pàdoc, amb 2 punts d’assistència (1 per cada volta) i una especial cronometrada extrema que es disputava al finalitzar cadascuna de les voltes. A Los Arcos es trobava també el circuit de motocròs, que va ser el  protagonista de las probes finals del sisè i últim dia de competició.

La impressionant llista de participants als FIM ISDE 2016, amb mes de 650 pilots, va estar encapçalada per l’Equip  nacional dels Estats Units, que va ser-ne el guanyador d’aquesta Edició. Al el podi també els han acompanyat Gran Bretanya i una sorprenent República Checa. L’equip Espanyol, que va quedar molt penalitzat amb la baixa d’Iván Cervantes, primer pilot espasa, ha finalitzat en la 12ª posició. El conjunt però ha rebut el premi FIM Ride Green Cup per el  compromís dels seus pilots amb el respecte mediambiental.

A la categoria Júnior, Suècia ha aconseguit mantenir a ratlla l’equip nord-americà e Itàlia va finalitzar tercera. Austràlia, Espanya, amb Laia Sanz al capdavant i Alemanya han copat el podi d’Equips Femenins del Circuit de Navarra.

Tot un destacament de Pilots, assistències i mecànics del Moto Club Igualada van ser presents en aquesta prestigiosa Cursa, fent vàlua del gran nivell i l’afició que hi ha d’aquest Esport a la nostre Comarca. Entre aquests participants, i en la Classificació per Clubs (The Club Team Award) cal destacar la 52ª posició aconseguida per l’Equip Ac-Baldrich Enduro Team-Moto Club Igualada, format per Josep Torres Sivill, Eduard Vendrell Casals i Josep Vallverdú Dominguez, que van finalitzar amb un temps total de 13h 58 minuts i 59,70 segons. Dintre d’aquesta estructura d’Equip també podem trobar igualadins com David Orpí, Daniel Mas, David Abadal o Marc Estrada fen les funcions de Mecànics-Assistència.

En la 80ª posició de la mateixa categoria trobem classificat al segon equip del Team Ac-Baldrich Enduro-MCI format per Ricard Martínez Sanchez, Pere Albet Palau i Carlos Ferrer Nuez amb un temps total de 15 hores 54 minuts i 50,97 segons, una posició que no està gens malament si tenim en compte que finalment s’han aconseguit acabar un total de 123 Equips.

En l’Equip de la RFME Team 1 trobem a la Jove promesa Igualadina, en Jordi Sala Segura, amb Ktm, que a ultima hora, i per sorpresa de molts, ha pogut participar en aquesta cursa i ho ha fet de manera brillant finalitzant en la 7ª posició de la Classificació per Equips.

En la categoria d’Equips Constructors (Manufacture’s Team Award) i en la 5ª posició de general Diogo Ventura aconsegueix finalitzar aquests sis dies dintre de l’Equip Gas Gas, amb Eduard Roig també del mci com a mecànic Igualadí.

Pere Caro Fernandez, dintre de l’Equip Team assistència Penedès/MC Igualada/Mc Abona, aconsegueix també finalitzar la cursa en la 115ª posició de la categoria 2 E2-CT, amb Ktm, amb un temps de 14h 17 minuts i 3 segons.

A la Categoria Vintage, reservada per a motocicletes clàssiques, Jordi Riera va poder finalitzar en la 14ª posició, d’un total de tres dies de competició en que constava aquest Grup.

Els sis dies d’Enduro de Navarra s’ha completat com una magnifica cursa, 16 anys després de la seva ultima disputa en territori Espanyol.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

El destacament de Moto Club Igualada als ISDE 2016

El destacament de Moto Club Igualada als ISDE 2016

 

 

El Team Ac-Baldrich

El Team Ac-Baldrich

 

 

Jordi Sala a la dreta de la imatge amb el Team RFME

Jordi Sala a la dreta de la imatge amb el Team RFME

 

 

Pere Caro al podi després de finalitzar la competició.

Pere Caro al podi després de finalitzar la competició.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.