Tres Equips amb pilots del MCI a la 22ª Edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Circuit de Catalunya una altre edició de la mítica cursa motociclista de resistència per excel·lència: les 24 hores de Catalunya. Enguany la cursa ha tingut un nom propi, el de l’Equip de Reus Yamalube Folch Endurance, que ha fet història  en sumar la seva desena victòria –la segona consecutiva– amb els pilots Arturo Tizón, Pedro Vallcaneras, Xavier Pinsach i Eduard Ullastres, després de completar 733 voltes amb la seva Yamaha YZF R-1. És la formació que més cops ha conquerit aquesta mítica prova, guanyant pràcticament la meitat de les edicions disputades. Els Equips Suzuki Català  i LVM Motors  han completat el podi.

Tres Pilots del Moto Club Igualada han format part en aquesta edició de les 24 hores, d’una banda Francesc “Cesc” Velazquez, en el seu debut en la Competició i dintre de les files de l’Equip Escuderia Èxit 1 (amb Yamaha YZF R6) van aconseguir classificar-se en la meritòria 29ª posició scratch, finalitzant amb un total de 645 voltes (88 menys que els guanyadors). Velazquez, que ja es considerat com el “Rookie”de l’Equip, a mes va finalitzar 4art de la categoria SST6, posició que van aconseguir tot i els problemes de temperatura que van patir a la nit i que finalment els van fer reparar el radiador de la seva moto rellevant-los a la classificació.

Roger Alemany, juntament amb Arcadi Forés, Oscar Marcos i Ricard López, integrants a l’Equip Piera 24 Hores, també sota el paraigües del MCI i habituals en aquesta cursa, van finalitzar en la 47ª posició amb un total de 563 voltes. La seva Honda CBR RR600 els hi va donar algun que altre mal de cap però finalment l’experimentat equip va saber reaccionar i van aconseguir concloure la cursa mantenint la 7ª posició en la Categoria SST6, fita que van també van lograr l’any 2015. L’Equip es mostrava molt satisfet amb aquest resultat i es que enguany n’hi han hagut molts altres que no han pogut completar les 24 Hores, un total de 18 abandonaments, prova que manifesta la duresa de la competició.

Pere Tutusaus, també pilot del Moto Club Igualada, que participava amb l’Equip de l’Institut Castellarnau amb una Kawasaki ZX10R, va haver d’abandonar quan portaven 291 voltes i gairebé 13 hores de Competició. L’Equip sabadellenc tenia grans expectatives després d’aconseguir el cinquè lloc als entrenaments, però un cop va començar la cursa tot es va torçar. Van patir una caiguda a la volta quatre que els va fer baixar fins el darrer lloc de la classificació i posteriorment un problema elèctric va acabar amb les aspiracions de l’IES Castellarnau. Pere Tutusaus comentava el següent moments després de la retirada: “Han fet un treball excel·lent després de la caiguda. La moto anava molt bé i per això ha estat un pal molt dur haver-se de retirar. Tinc clar, que fora dels oficials, érem el millor equip que hi havia al Circuit”.

La participació Anoienca no acaba aquí, sinó que dos Oficials mes del MCI, i a mes assidus a aquesta cursa, han vetllat per el bon desenvolupament d’aquesta Competició.D’una banda reconèixer la gran tasca d’en Pep Sole Vilanova a Direcció de Cursa, un Pep molt experimentat en aquest tipus de Competicions i que ha vetllat per la Seguretat i el bon desenvolupament de la Competició. D’altre banda un altre Oficial, en Dani Mas, també va participar a l’Organització d’aquest Event. El de Tous va ser membre del Jurat Esportiu d’aquesta prestigiosa Cursa.

Esperem que en la propera edició, la del 2017, els èxits dels nostres Equips Anoiencs continuïn en alça.

 

A tots ells, finalistes, participants i Oficials…moltes Felicitats!

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

 

"Cesc" Velazquez posant amb el seu Equip

“Cesc” Velazquez posant amb el seu Equip

 

 

Els quatre Pilots de l'Equip Piera 24 Hores

Els quatre Pilots de l’Equip Piera 24 Hores

 

 

Pere Tutusaus ( a la dreta) amb l'Equip Ies Castellarnau

Pere Tutusaus ( a la dreta) amb l’Equip IES Castellarnau

 

 

Pep Sole a punt de donar el tret de sortida.

Pep Sole a punt de donar el tret de sortida.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.