En memòria d’en Lluís Costa, Oficial col·laborador del MCI

l’Entitat Moto Club Igualada lamenta profundament la mort d’en Lluís Costa Martin, Oficial col·laborador de la majoria de curses automobilístiques Igualadines de la darrera dècada, que ens ha deixat la passada matinada després de patir una llarga malaltia.

Lluís va ser un dels precursors, esportivament parlant, de la recuperada i mítica “Pujada a les Maioles”, per allà l’any 2006, quan en aquell temps Presidia la Comissió de Muntanya de la Federació Catalana d’Automobilisme, fet que va fer encetar una nova etapa de curses automobilístiques dintre de la nostre Entitat. En “Costa” va continuar col.laborant en la Organització de les nostres curses actuant com a President Esportiu del Ral.li Ciutat d’Igualada des del 2012 i fins l’actualitat.

Molt actiu dintre del Campionat de Catalunya de Ral.lis, on també col.laborava amb la majoria d’Escuderies Organitzadores del País, Lluís serà sempre recordat per la seva professionalitat, rigor, tracte i sobretot valor humà que el caracteritzava. L’esport del Motor ha perdut a un dels millors Oficials del Campionat.

Lluís, la teva col·laboració i disposició ha estat valuosa per nosaltres, et trobarem a faltar.

Transmetem aquest sentiment i compartim el condol amb a la seva família i amics.
Molt sentidament,

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada.

 

 

Lluis Costa a l'entrega de Premis de la 17ªPujada a les Maioles l'any 2006

Lluis Costa a l’entrega de Premis de la 17ªPujada a les Maioles l’any 2006

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.