Moto Club Igualada obre les portes de la Zona Off Road a Parcmotor

El passat diumenge dia 31 de Maig Moto Club Igualada va obrir les portes del que serà el nou Circuit de MX de Parcmotor Castelloli en una jornada lúdica reservada als Socis i els seus acompanyants de l’Entitat.

Han passat quasi 4 mesos des de que al passat Sopar Bandera a Quadres Marc Queraltó, President de l’Entitat, i la Junta del MCI van anunciar oficialment l’acord que havien arribat amb la Fundació Catalana per l’Esport del Motor per la gestió de la Zona Off Road de l’Àrea. Durant aquest temps s’han dut a terme treballs de millora tant del traçat com de l’Entorn i en el manteniment del circuit, que permetran gaudir en els propers mesos d’unes instal·lacions de primer ordre en l’especialitat.

La Junta de Moto Club Igualada va triar la data del 31 de Maig per tal de donar el tret de sortida al projecte, Organitzant una jornada d’entrenaments gratuïta al Circuit de Motocròs pels pilots del Club i una botifarrada popular per la resta d’Associats que es van donar cita a Castellolí, fent-se així mes una Jornada Lúdica que no pas Esportiva, aquesta ultima potser mes habitual a l’Entitat durant els darrers anys.

Mes d’una trentena de pilots van poder rodar pel traçat del Circuit que actualment incorpora alguna variant nova així com nous salts i alguna millora a les recepcions. Jordi Balsells, Jordi Sala, Joel Vives, Eduard Vendrell, Toni Mas, Sergi Lasala o Jordi Doncel van ser alguns dels exemples de Pilots del Club que van poder rodar durant tot el matí, en un dia assolellat i calorós que va ajudar per tal de que la jornada sigues totalment profitosa.

A mes a mes dels Pilots de MX, els del MCI varen comptar amb l’assistència de mes d’una seixantena de Socis que també es van donar cita a Parcmotor, i que van poder visionar en primera persona tant les millores com les possibilitats que ofereix la zona. Nombrós públic atret per l’espectacle motociclista del Cross també es va acostar a les instal·lacions, fet que preveu també l’èxit popular de la iniciativa dels del Moto Club.

Dissabte vinent hi ha prevista la primera jornada d’entrenaments oberta al públic en general, però no serà fins a finals de Juny, mes concretament el dia 28 i coincidint amb la disputa de la Lliga Catalana de MX de nens de Castellolí, que Moto Club Igualada no farà la Inauguració Oficial de la Zona Off Road de Parcmotor Castellolí, tant pels mitjans de Comunicació com per les Institucions.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Eva Prat Grado

 

 

IMG-20150601-WA0008

Jordi Sala iniciant el sector 5 del circuit.

 

 

Gran ambient al Circuit Off Road de Parcmotor.

Gran ambient al Circuit Off Road de Parcmotor.

 

 

Els Pilots del MCI van gaudir força del traçat.

Els Pilots del MCI van gaudir força del traçat.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.