Montbui acull el millor Enduro Català

La població de Santa Margarida de Montbui va acollir, els passats dies 22 i 23 de novembre, el centre neuràlgic del que va ser la penúltima proba del Campionat de Catalunya de l’especialitat, l’Enduro Anoia-Montbui.

La proba motociclista, Organitzada pel Moto Club Igualada, va comptar amb una de les inscripcions mes nodrides del Campionat amb quasi 140 pilots participants.

Amb un selecte recorregut per la Comarca de l’Anoia d’uns 39 kms de llargada i dues especials cronometrades, els del Moto Club no van decebre als participants provinents d’arreu del país i van oferir una proba molt completa, compacte i sobretot molt ben organitzada, tot gràcies als mes de 60 voluntaris i Oficials que hi varen col·laborar desinteressadament en aquesta Edició.

La Sortida, Pàdoc i l’especial Cross Test, de mes de sis minuts de durada, van estar situades al Polígon Plans de la Tossa, formula que va fer concentrar un bon nombre de públic durant tot el dia. El Tram cronometrat va ser situat al terme Municipal de Santa Maria de Miralles alternant zones rapides amb d’altres de mes tècniques, fet que no va deixar indiferent a ningú.

 

Emotiu record a Antoni Quesada.

 

Esportivament, la proba va començar el Diumenge amb les Verificacions Administratives i Tècniques que van donar pas a la cerimònia de sortida, a on després del breafing als pilots que va impartir el Director de Cursa, Marc Queraltó, Moto Club Igualada va homenatjar guardant un emotiu minut de silenci a la figura de l’Antoni Quesada, Oficial col·laborador de l’Escuderia que recentment va perdre la vida. Xavi Quesada, el seu fill, no va voler perdre’s aquesta cursa i va ser present col·laborant fent les funcions que el seu pare havia fet durant els darrers anys en aquesta cursa com a Oficial al Control de Pas num 1.

 

Jordi Figueras s’imposa a la cursa.

 

Jordi Figueras es va adjudicar la victòria a la classificació general de l’Enduro Anoia-Montbui. Figueras, que va ser el primer de la categoria E3, va estar seguit al segon lloc de la general scratx per Jordi Quer, primer a E1, mentre a la tercera posició es situava Benet Gómez, guanyador també a la categoria Junior.

En el podi d’E3, Jordi Figueras va pujar al lloc més alt del podi acompanyat de Josep Rallo i Oscar Geebelen, mentre que a E1, Jordi Quer va tenir al seu costat Gerard Salavedra i Antoni Romero, segon i tercer classificat respectivament. A la categoria Junior Open, el podi va estar format per Benet Gómez, Ramon Quer i Oriol Casany.

Pel que fa a E2, la victòria va ser pel pilot local del Moto Club Igualada, Marc Vives, amb Joan Pau Segura al segon lloc i Jordi Balcells com a tercer classificat.

Els guanyadors de les altres categories van ser els següents: Miquel Pujol (E-125 2t); Enric Francisco (Junior Trofeu); Isaac Pons (Sènior B-2t); Jordi Piñol (Sènior B-4t); David Gómez (Sènior C-2t), Joan Tor (Sènior C-4t), David Serra (Màster) i Laia Manté (Fèmines).

 

Bons resultats pels pilots del Moto Club Igualada

 

Tal com dèiem a la categoria E2 la victòria fou per Marc Vives, amb Yamaha i Jordi Balcells va finalitzar tercer amb la seva KTM. Destacar també a E1 el jove Jordi Sala va finalitzar en una meritòria 4ª posició. A Sènior B 2T podi de Carles Figuerola amb la segona posició i d’Eduard Vendrell que va finalitzar tercer amb la seva afinada Yamaha. Pere Albet va fer 9è a poc menys de dos minuts i mig del guanyador i Jordi Doncel va acabar 15è després de participar tot i patir una forta grip que el va fer apartar de les posicions capdavanteres.

A Sènior C 2T David Abadal va finalitzar 4art, seguit de Ricard Martinez i de Carlos Ferre que van ser 5è i 9è respectivament. Carles Olivé tancava el grup de Gas-Gas Ac Baldrich del MCI classificant-se en la 11ª posició.

A Sènior C 4T trobem a Jordi Traver com a 13è classificat i l’abandonament del seu germà Marc Traver fruit d’una avaria al seu motor.

Tanquem les classificacions dels pilots de l’Igualada amb la categoria de Junior Trofeu on Joel Vives, el germà petit de Marc Vives, va finalitzar en cinquena posició seguit per Albert Pons que va ser sisè en una de les categories amb mes participants, uns 25 en total.

 

Balanç positiu de l’Organització

 

Miquel Serra, President del Comitè Organitzador d’aquesta proba, feia un balanç positiu al finalitzar la cursa, destacant l’absència d’incidents remarcables en aquesta i la bona coordinació haguda entre el personal d’Organització. Agraïa l’esforç de tot el personal que ha col·laborat en la proba i el suport rebut per part de les Institucions, Municipis, Ajuntaments i Veïns afectats pel recorregut i assegurava la continuïtat del projecte de cara a la Temporada 2015 fins i tot no descartant la possibilitat de pujar la puntuabilitat de la cursa al nivell Nacional.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, FCM

 

 

 

Moment de la sortida al Polígon Plans de la Tossa.

Moment de la sortida al Polígon Plans de la Tossa.

 

 

Eduard Vendrell a l’especial Cross Test.

Eduard Vendrell a l’especial Cross Test.

 

 

Podi de la categoria E2 amb dos pilots del MCI Marc Vives i Jordi Balcells

Podi de la categoria E2 amb dos pilots del MCI Marc Vives i Jordi Balcells

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.