Super Enduro Btt Arfa 2014

El passat cap de setmana del 25 i 26 d’Octubre es va disputar a la Localitat d’Arfa, a la seu d’Urgell, la segona edició del Super Enduro Btt d’Arfa que va ser l’ultima proba puntuable per la Copa Catalana d’Enduro BTT 2014.

Organitzat per el Club Formula Extrem BTT Vilanova i la Geltrú la proba constava de dues Etapes de durada amb un total de 55 kms de recorregut dividits en 6 trams cronometrats, a disputar 3 en cada Etapa, i amb un d’ells totalment urbà que transcorria per dintre de la mateixa població d’Arfa.

Amb quasi 180 inscrits l’Enduro d’Arfa s’ha consolidat com una de les millors probes del Calendari Català en aquest primer any de l’Especilitat.

 

El guanyador scratch de la proba va ser Carles Barcons, a la categoria de Màster 40, seguit al pòdium per Guillem Sanz, Junior, i de David Navas en Èlit que van ser segon i tercer respectivament.

 

El rider del Moto Club Igualada, Toni Mendoza va participar en aquesta proba fanatitzant en la meritòria 47 posició scratch i va ser 40è en la categoria Èlit, amb una diferencia de 6.76 minuts respecte a Barcons.

Mendoza va finalitzar a mes 36è en la Categoria d’Enduro, puntuable per Campionat Català, i 30è d’Èlit.

El corredor Igualadí completa d’aquesta manera la seva primera temporada del certamen, en el que ha participat amb èxit a les 5 probes en que constava el Català. A falta encara d’aplicar les penalitzacions a la classificació del Campionat, el del Moto Club Igualada ocupa la 44ª posició de la categoria Èlit.

 

L’entrega de premis del Campionat es durà a terme a la “Festa del ciclisme català”, que es celebrarà el dia 15 de novembre a Barcelona.

 

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Endubítem BTT

 

 

mendoza arfa

Toni Mendoza al tram urbà d’Arfa

 

 

Instantània de dissabte al tram TC1

Instantània de dissabte al tram TC1

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.