Dani Vilà, Campió de Catalunya de Quadressistència

El passat diumenge 26 d’Octubre es va disputar a Casserres la cinquena i penúltima proba del Campionat de Quadressistència organitzada pel MC Baix Berguedà.

Dani Vilà, pilot del Moto Club Igualada, es va proclamar Campió de Catalunya de Quadressitècia Individual i per Equips en finalitzar en la segona posició scratch.

 

Dani, que començar la jornada marcant el segon millor temps als Entrenaments, no va realitzar una bona sortida de cursa i va rodar en quarta posició durant vàries voltes, fet que li va fer perdre el contacte amb el grup capdavanter de la carrera. A la segona meitat del Meeting Vilà va aconseguir contactar amb els primers classificats i es va col·locar tercer, però aleshores va patir un problema de temperatura al seu Quad Ktm i es va veure obligat a baixar el ritme per tal d’assegurar-se el Campionat. Finalment el de Capellades va finalitzar segon gràcies als problemes tècnics que va patir Jordi Serra, segon classificat fins a aquell moment, quan feia l’ultim repostatge de la cursa.

 

Dani Vilà, que aquesta mateixa setmana provenia de Classificar-se en la tercera posició del Campionat Italià internacional de Quadcross al circuit de Arco di Trento, aquesta temporada ha compaginat els Campionats Nacionals i Català amb l’Italià dintre de l’estructura de l’equip KTM FARIOLI-GFG RACING, on ha pogut adquirir una gran experiència i coneixements en aquesta especialitat.

 

Dani es mostrava molt satisfet al acabar la cursa i comentava el següent: ” Ha estat una temporada que podria valorar com a bona, he agafat moltíssima experiència i he après dels millors pilots estrangers, he de canviar uns detallets de cara a pròximes temporades que em faran ser encara més competitiu… ara toca centrar-me en acabar aquest any als diversos campionats Nacionals i començar ja a fer una molt bona pretemporada, dos lesions al peu m’han allunyat de estar als següents calaixos de podi, però així són les curses…”. El Jove Pilot del MCI a mes agraïa el suport rebut per part de la seva Família i Amics, així com del seu Equip, Patrocinadors i donava les gràcies al seu Club per la seva dedicació.

Des de Moto Club Igualada donç, volem felicitar a aquest corredor per les fites aconseguides aquesta temporada 2014.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Meritxell Pey Pino

 

 

Dani Vilà i el seu quad amb el dorsal numero 4

Dani Vilà i el seu quad amb el dorsal numero 4

 

Vilà a la dreta del podi.

Vilà a la dreta del podi.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.