Enduro de les Gavarres

El passat diumenge dia 23 de Març es va disputar a la Localitat de Vullpallac, a les terres Gironines, la IV edició de l’Enduro de les Gavarres, interesant proba d’Enduro per Bikes puntuable per la Copa Catalana d’Enduro BTT 2014.

El rider del Moto Club Igualada, Toni Mendoza va participar en aquesta cursa finatitzant en la 53 posició scracth i 45 de la categoria Èlit, amb una diferencia de 2.59 minuts respecte al guanyador de la cursa Damien Otton.

Amb quasi 300 participants , els de Vullpallac van organitzar un recorregut amb 5 trams Cronometrats diferents que, després de les plujes caigudes a la nit abans, deixaren el terreny en perfectes condicions per la disputa de la proba.

Mendoza va anar de menys a més, en el primer tram va tenir un petit ensurt pensant que havia punxat a la roda del darrera amb una pedra però això no va impedir acabar.

Un cop solucionada l’averia va poder continuar a les dues especials següents aconseguint uns bons temps de descens.

La 4 especial de la prova li tornava a portar problemes, i es que despres de patir una caiguda sense conseqüències, finalment va poder reprendre la baixada i avançar a 3 corredors en la mateixa especial, molt tècnica i amb força desnivell.

La propera proba de la copa catalana d’enduro es disputarà el 27 d’abril a Riudarenes, on els riders del MCI tornaran a provar sort en aquesta nova disciplina de BTT.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Joan Seam

 

 

Antoni Mendoza en plena Especial.

Antoni Mendoza en plena Especial.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.