Jordi Sala al Motocros de Calatayud

El passat cap de setmana es disputava a Calatayud la tercera prova puntuable pel Campionat d’Espanya de Motocròs de les categories de SUB-18 i MX125. Aquesta cursa estava programada en dos dies, dissabte durant el matí i la tarda es realitzaren les tandes d’entrenaments lliures i cronometrats i diumenge els pilots classificats disputaven la cursa que comptava amb tres mànigues, una dels pilots de MX125, una de pilots de SUB-18 i una superfinal de  40 pilots conjunta de SUB-18 i MX125.

Novament el pilot odenenc del Moto Club Igualada  Jordi Sala prenia part en aquesta tercera jornada. Dissabte els pilots es van trobar un circuit molt ràpid però força complicat degut a la quantitat de fang que hi havia, on  en Jordi  tot i no estar al cent per cent físicament degut a una petita lesió aconseguia una bona 8ª posició per la graella de sortida. Una bona sortida a la primera màniga sortint  entre els cinc primers pilots  que va poder mantenir quasi tota la tanda, afluixant una mica el ritme cap al final degut al estat físic, finalment acaba en la 7ª posició,  passant  directament a la màniga superfinal.

La superfinal, una màniga on quaranta pilots de les dues categories competeixen conjuntament, i on en Jordi que a la primera volta passava en la quinzena posició va tenir que lluitar per anar avançant als seus rivals, que no ho va tenir fàcil, va estar rodant amb un bon temps aconseguint a la final la 9ª posició.

Agrair la col·laboració al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Subministres, Tuga Active Wear i Joralfran.