El Ral.li Ciutat d’Igualada Millor esdeveniment Esportiu del 2013

El passat diumenge i dintre del marc dels Premis Neptú 2013, Moto Club Igualada va rebre el guardó al millor esdeveniment Esportiu de l’any per l’Organització del 15è Ral.li Ciutat d’Igualada que es va disputar el passat 4 de Maig.

L’acte, que va tenir lloc al Teatre Municipal de l’Ateneu i va estar dividit en dues parts, una primera de reconeixement als millors esportistes escolars i una segona amb protagonisme per les entitats, clubs i esportistes professionals.

La gala va ser conduïda per la periodista Pilar Calvo i amenitzada per les actuacions de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia.

El guardó el van recollir Marc Queraltó, com a President del Moto club Igualada i l’Enric Ruiz com a màxim responsable de l’Organització de la proba. L’entrega va ser efectuada per part del Regidor de Governació de l’Ajuntament d’Igualada el senyor Jordi Batalla i Preixens que seguidament va cedir la paraula a Marc Queraltó.

Marc, al seu parlament, va agrair el seu suport a les Institucions, als Ajuntaments per on transcorre el recorregut de la proba, Sponsors, Oficials de la proba i va fer especial esment a totes les persones que voluntàriament i sense ànim de lucre col•laboren en l’Organització de la proba. També va recordar als assistents a la gala que enguany ja s’està treballant des de fa mesos en l’Organització de la 16ª edició prevista per el proper 26 d’abril.

Un altre guardonat del Moto club Igualada als Neptú va ser el pilot de quads Dani Vilà, que va rebre el premi com a finalista al millor Esportista Individual presentat per l’Entitat. Dani recordem que la temporada passada va acabar Campió d’Espanya de Quadcross i Campió de Catalunya de Quadressitècia, entre d’altres.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Ajuntament d’Igualada

 

 

D’esquerra a dreta: Enric Ruiz, Marc Queraltó i Jordi Batalla.

D’esquerra a dreta: Enric Ruiz, Marc Queraltó i Jordi Batalla.

 

 

Fotografia conjunta de tots els guardonats als Premis Neptú 2013.

Fotografia conjunta de tots els guardonats als Premis Neptú 2013.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.