Ramon Figueras guanya la Màster 40 al XXI Descens de Sant Andreu de la Barca

El passat es va disputar a la localitat Barcelonesa la XXI Edició del Gran Premio Rockshox Diputació de Barcelona San Andreu de la Barca, cursa de descens puntuable pel Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Un total de 388 pilots es van donar cita a la proba inaugural del Calendari Estatal on un sol de justícia, la pols, un públic entregat van fer que aquesta vigèsima primera edició fos una de les millors.

Dissabte va ser reservat per els entrenaments lliures, dividits en dues tandes al matí i a la tarda respectivament. Diumenge l’activitat va començar a les 7:30 amb els entrenaments oficials per seguir amb les mànigues d’apertura, les classificatòries per acabar amb la màniga final.

Enguany l’Organització comptava amb pilots con Bernat Guardia, que va finalitzar primer amb un crono de 1’47.58 minuts, Steve Peat segon a 47 mil•lèsimes o d’Ivan Oulego, el rider local que va finalitzar tercer scratx a 97 mil•lèsimes de Guardia, tots ells dintre de la categoria Elite Sub-23.

Ramon Figueras (dorsal 409), rider del Moto Club Igualada va fer una actuació espectacular guanyant amb autoritat la categoria Màster 40, deixant al segon classificat a mes de 5 segons de la seva marca, tot un mon de per mig en aquesta especialitat.

Mes riders de l’equip Igualadí van ser Toni Prat (dorsal 423), que també va pujar al podi de Sant Andreu, en aquest cas va ser tercer en la categoria de Màster 50/60, continuant amb el seu bon inici de temporada on sembla no voler baixar de posicions capdavanteres.

Antoni Dalmau (dorsal 344) va finalitzar també en una meritòria 11ª posició de Màster 30, quedant-se a les portes del top ten de la categoria i per últim però no menys important Toni Mendoza (dorsal 99) va finalitzar en la posició 107 de l’Elite sub-23, la categoria mes concorreguda, en el que ha sigut el seu debut en la Competició en aquesta disciplina. Mendoza, que va patir una forta caiguda dissabte als entrenaments lliures, demostrava diumenge la seva rapida adaptació al descens fruit de la seva experiència en les competicions d’Enduro per bikes amb les que habitualment participa.

 

La propera cita d’aquesta espectacular especialitat es durà a terme el proper 30 de març amb la disputa del Down Town de Barcelona.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Fran Martinez

 

Antoni Mendoza, rider del Moto Club Igualada

Antoni Mendoza, rider del Moto Club Igualada

 

Toni Prat al Podi de sant Andreu.

Toni Prat al Podi de sant Andreu.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.