ALEX CANALES 1r A ALFACS

Diumenge, es va celebrar la tercera cita del Campionat de trial de nens a Alfaca, organitzat pel Moto Club Sant Carles de la Ràpita, amb una participació de 33 joves pilots.

El pilot del Moto Club Igualada i Salma Competició, Alex Canales, es va desplaçar a aquesta cursa, on aquest cop, si va poder pujar al mes alt del podi a la categoria base, essent molt regular en les dos ultimes curses, on aconseguia la segona posició.

La cursa, tenia una nivell de dificultat superior a les zones, pel que els resultats es van veure afectats, Alex, acabar la cursa amb 25 peus, un menys que Carlos Palma. Va començar la cursa fent mes errors que a la final, amb la primera volta en 8 peus i acabant la segona volta amb només 3 peus, demostrant una habilitat i millora.