JORDI SALA AL MOTOCROSS DE BELLPUIG

El passat diumenge es disputava al circuit de Bellpuig, la segona prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de les categories superiors.

El jove pilot odenenc Jordi Sala del Moto Club Igualada, amb la seva KTM 125 cc. ha pres part tant a Ponts com aquest cap de setmana a Bellpuig a la categoria de Mx2, una categoria  superior a la que participa en Jordi, on pràcticament totes les motos que hi participen son de cilindrada de 250 cc. Dues bones curses per agafar experiència i entrenament  corrent entre els millors participants de la categoria superior, per disputar aquest proper cap de setmana la primera prova puntuable de MX 125 pel Campionat d’Espanya a Almenar.

La cursa constava  d’una màniga d’entrenaments de 30 minuts i dues mànigues de cursa de 25 minuts més dues voltes. Als entrenaments el circuit estava força enfangat, fet que lliscava considerablement i s’havia d’anar amb molt de compte, tot i aixì aconsegueix obtenir una dotzena posició. Dues mànigues on va tenir una bona lluita amb varis pilots el va portar a obtenir a la final la 10ª posició d’un total de 32 participants.

Agrair la col·laboració per aquesta nova  temporada al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Suministres i Tuga Active Wear.

Moto Club Igualada

jordisala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.