2n LLOC PER LA PARELLA BALCELLS-VIVES A VALLS DE TORROELLA

Diumenge es va disputar la 2a prova del Campionat Català de Resistencia de Terra a Can Taulé, a la localitat de Valls de Torroella (Suria). Degut a les plujes del dia abans i la forta glaçada que va fer durant la matinada, va deixar el terreny molt lliscant i amb molta dificultat de pilotatge. Fet que va provocar més d’una lesió als participants i moltes caigudes dels pilots. Un cop avançat el matí el terreny va anar millorant i va quedar en unes condicions idonies per a seguir realitzant la competició.

La carrera , tal i com va ser la setmana passada, va tenir el format de les categories següents: RS1 Senior, RS2 Senior, RS1 Junior, RS2 Junior, RT1 (individual) i Master. Els vencedors de la scratch van ser la parella de pilots de MX formada per Arjonilla/Cases, seguits per Diaz/Noguera i tancant el calaix Marc Vives i Jordi Balcells.

Dins de la categoría RS1 senior, els pilots del Moto Club Igualada Jordi Balcells i Marc Vives van assolir un meritori  2on lloc a pocs segons del 1r. Començant amb una mala sortida que rapidament, però, amb un bon ritme de cursa, van aconseguir una gran remontada. El Marc es va quedar sense fre al final del primer relleu, per això encara fa mes meritoria aquesta posició. Al final de les 3 hores van quedar a 16 segons de la parella Diaz/Noguera que van ser els guanyadors de la categoría.

La próxima cursa es disputará a Moià el primer cap de semana de Març.

Moto Club Igualada

Marc Vives

Jordi Balcells

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.