JORDI BALCELLS PUJA AL SEGON CALAIX DEL PODI

Aquest diumenge 26 de gener va tenir lloc les 3 hores de resistència d’hivern de Pons, la primera cursa de la temporada del campionat de Catalunya de Resistència de Terra organitzada per el Moto Club Segre,  i com es habitual va portar lo bo i millor dels pilots de Enduro i Moto Cross català. Una cursa que dona el tret de sortida al calendari de curses de la FCM, i que serveix a aquests per posar a punt tan les motos com a ells mateixos de cara a la intensa temporada que els espera. Així dons estem en plena pretemporada i es un bon moment per a prendre’s aquestes curses com a preparació. La competició es va desenvolupar en les següents categories:  Sènior RS1, Sènior RS2, Junior RS1, Junior RS2 i RT1, en funció de la edat i de si corries sol o amb parella.

Després de les pluges de la ultima setmana i el treball fet per la organització, el terreny estava en unes condicions idònies per a realitzar la carrera. Després de 3 llargues i dures hores de competició, aquesta la va guanyar la parella de pilots de MX Jose Luis Martinez/Alvaro Lozano per davant de Nil Arcarons/Gerard Salavedra.

En Jordi Balcells pilot de Moto Club Igualada, enquadrat a la categoria RT1, la única categoria on es tracta de realitzar 3 hores de resistència a títol individual i no per parelles, va realitzar una molt bona i intensa cursa. La primera meitat de carrera tot i tenir algun problema en la posta a punt de la moto, va tirar de pilotatge quedant en quarta posició provisional. Després del repostatge i un cop solventats els problemes, va fer una cursa de menys a més fins a poder situar-se en la segona posició, que no va deixar fins al final de la cursa.

Al final de cursa en Jordi es mostrava satisfet pel resultat tot donant gràcies a Moto Club Igualada, Salma Competició, el Team Baldrich i Garatge Orpí per la seva col·laboració.

Aquest diumenge hi ha la 2na prova del campionat de resistència terra a Can Taulé (Súria), en la que es tornarà a posar a prova, tot esperant tornar a repetir o millorar resultat.

Jordi Bòria Taixé

Moto Club Igualada

Jordi_Balsells

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.