Dos dies d’Enduro a Valls de Torroella

El passat cap de setmana del 2 i 3 de novembre va tenir lloc l’Organització de la darrera proba del campionat d’Espanya d’Enduro a la localitat de Valls de Torroella.

El Motoclub Amics Moto Valls de Torruella, ha tornat a fer un gran treball i en general la proba ha sortit a la perfecció tot i l’estat de terreny, amb molta pols degut a la sequera que pateix la zona des de fa mesos.

La localitat barcelonesa ha acollit a mes de 100 inscrits posant el punt i final a la temporada d’enduro a nivell Estatal.

Ivan Cervantes, amb Ktm, ha tornat a emportar-se la victòria sumant un nou doblet i aconsegueix així el colofó a la seva brillant temporada. A Torroella es va proclamar campió d’Espanya de l’especialitat com de la categoria E2. Al podi el van acompanyar Cristobal Guerrero i Joaquim Ljunggren respectivament que han sigut els millors a la suma de les dues carreres, la de dissabte i la de diumenge.

Pel que fa als pilots participants del Moto Club Igualada cal destacar l’actuació d’Armand Montleon (amb Ktm) 9é scratx i 5é d’Enduro 2 en dissabte i 6é scratx i 4art el diumenge.

Jordi Balcells, també amb Ktm, va finalitzar 24é de general i 8é d’Enduro 2 el primer dia i 22é de general i 8é d’E2 diumenge. Balsells aconsegueix així finalitzar 7é d’Enduro 2 (recordem que es la categoria dels pilots mes experts)del Campionat d’Espanya d’Enduro, fita mes que assolida després de la lesió a la cama que va patir abans del l’estiu.

Mes pilots del moto club Classificat varen ser Ricard Martinez, amb gas gas, 10é i 10é de sènior B 2t , Pere Albet, amb gas gas, 12é i 8é també de sènior B 2t, Josep Marsal,mes conegut com “el xapu”, amb Yamaha,3er i 2on de sènior B 4t, David Abadal, amb gas gas, 2on i 1er de sènior C 2T, Carlos Ferre “carlitos”, amb gas gas, 7é i 6é de sènior C 2T, Pere Caro, amb Ktm, 5é i 3er de sènior c 4T, Sergi Lasala, amb Ktm, 3er i 3er de Màster i Jose Luis Ruiz, amb Husaberg, que va patir un abandonament dissabte després de lesionar-se el peu esquerra.

La propera cita del Català d’Enduro i ultima proba del Campiont tindrà lloc a casa, amb l’Organització de l’Enduro Igualada-Òdena de la mà de Moto Club Igualada el proper 17 de novembre.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

Armand Montleon i la seva Ktm.

Armand Montleon i la seva Ktm.

 

 

Jordi Balsells a una de les trialeres del recorregut.

Jordi Balcells a una de les trialeres del recorregut.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.