DIUMENGE TORNA EL MILLOR ENDURO

Aquest diumenge torna el millor enduro a la comarca amb l’Enduro Igualada-Òdena. Els millors especialistes del país s’enfrontaran amb un recorregut exigent per les nostres contrades que de ben segur els farà gaudir d’allò més. L’organització té prevista l’inscripció d’uns 150 pilots d’arreu, enquadrats en diferents categories segons el nivell de cada un. Amb un recorregut d’uns 50km, un tram especial i una cronometrada, que cada pilot haurà de negociar entre dues i tres vegades en funció de la categoria.

La cursa començarà diumenge a les 9 del matí des del pavelló de les Comes d’Igualada, i acabarà a quarts de 4 de la tarda al mateix on es farà l’entrega de premis. Amb tot el dissabte al matí ja podrem trobar nombrosos pilots reconeixent el terreny per l’endemà, i inclús fent nit a la nostra ciutat.

El tram cronometrat el podrem trobar a la zona de les Maioles i estarà degudament senyalitzat. En canvi la cronometrada, que tindrà servei de bar, estarà situada a l’entrada del municipi d’Òdena, entre el camp de futbol i la carretera que va a l’aeròdrom. Pel que fa al pàdoc de la cursa, on els equips i pilots hauran de reparar i repostar les seves màquines, estarà situat al pavelló de les Comes d’Igualada, el qual quedarà restringit el pas i l’aparcament, a partir de dissabte a la tarda i fins diumenge al vespre.

Un cursa emmarcada dintre del Campionat de Catalunya de l’especialitat, però que al ser la última del campionat català i que el Campionat d’Espanya ja ha finalitzat, acollirà als millors pilots nacionals, estatals i mundials.

La delegació igualadina anirà encapçalada pel nostre pilot mundialista en l’enduro, l’Armand Monleon, el qual es va perdre l’edició de l’any passat per compromisos internacionals, però que s’agafa aquesta cursa amb una motivació extraordinària ja que corre a casa. L’Armand estarà enquadrat en la categoria Sènior E2. En aquesta mateixa categoria tindrem també la presència d’en Jordi Balcells, el qual s’ha estrenat aquest any acabant el campionat estatal en novena posició. Aquests 2 pilots son una petita representació dels a prop una vintena de corredors de casa.

L’organització té previst mobilitzar una centenar de voluntaris per tal de coordinar la cursa, des de marshalls en moto, controls de pas, controls horaris, manteniment de tram i crono, direcció de cursa, cronometratge, que aniran a càrrec de les seccions del club, Drink Team, AC Baldrich, Team Local II, Enduristes de Tous, Anoia Trial Academy i la secció automobilística.

Pel que fa als serveis d’emergència aniran a càrrec de l’empresa anoienca Medic Speed, que mobilitzarà dues ambulàncies bàsiques, una UVI mòbil, 3 doctors i 9 tècnics. Destacar el control de carreteres que anirà a càrrec de Protecció Civil d’Igualada i la Policia Local d’Igualada i Òdena.

Per l’últim agraïr tan als ajuntaments com als propietaris dels terrenys per acollir un any més aquesta proba la qual reportarà una repercussió important a la nostra comarca, així com els patrocinadors, Assegurances Gumà i Motomorfosi.

Podreu trobar tota l’informació, horaris, etc a la web del club: www.motoclubigualada.com.

 

Moto Club Igualada

Jordi Bòria i Taixé

 

enduro igualada-odena 2013 baixa

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.