L’ENDURO IGUALADA-ÒDENA FA TREURE EL MILLOR DE PILOTS I ORGANITZACIÓ

No era fàcil desprès de dos dies plovent, però els grans pilots i els grans clubs es creixent en condicions adverses. Aquest podria ser el resum en una frase de l’enduro d’aquest cap de setmana.

I és que el temps ho va posar difícil però el Moto Club Igualada va saber reaccionar en tot moment per evitar anular la cursa. Dissabte sota la pluja els marshalls en moto anaven canviant el recorregut, i diumenge els hi va tocar als comissaris de la crono canviar en traçat entre passades. Una excel•lent feina de tots plegats al final va fer gaudir als valents pilots que vàrem acabar gaudint de la cursa. L’enduro és això, és créixer davant els obstacles, i no tirar mai la tovallola. Un esperit que els temps que corrent és molt preuat.

Pel que fa a la cursa els pilots del Moto Club Igualada, van sortir molt motivats per tal d’aconseguir bons resultats. I així va ser. No vàrem decebre al nombrós públic repartir per totes les zones del recorregut i varen treure el millor de si mateixos.

Els resultats dels nostres el contem per podis. Així dons el millor dels del club va ser com no l’Armand Monleon que aconseguir la segona posició en E2 i Marc Vives en tercera. Jordi Balcells va acabar en 7a posició desprès de tenir una petita averia que el va retrassar força. Pel que fa a Sènior B 4T Josep Marsal es va endu la victòria desprès d’una gran cursa, seguit de Jordi Doncel en 6a posició. En Sènior B2T Ricard Martínez va acabar en 6a posició i en Pere Albet en la 7a. En Sènior C 2T David Abadal va pujar al més alt del podi amb una victòria molt treballada, per contra Carlos Ferrer va haver d’abandonar. En Sènior C 4T en Pere Caro va acabar 2n i en Màster en Sergi Lasala acabà en la mateixa posició. Pel que fa als més petits en millor dels nostres va ser en Jordi Sala, acabat de recuperar d’una lesió al braç, va ocupar l’11è lloc, seguit d’en Joel Vives 13è i Albert Pons 14è.

Pel que fa a la classificació final del Campionat de Catalunya d’Enduro en E2 l’Armand acaba 2n en Jordi Balcells 6è i Marc Vives 13è. En Sènior B 2T En Ricard Martínez 10è en Pere Albet 11è. En Sènior B 4T en Josep Marsal 2n i Jordi Doncel 17è. En Sènior C 2T David Abadal 2n, Carlos Ferrer 8è i Jose Luis Ruiz 12è. En Sènior C 4T en Pere Caro 3r. En Màster Sergi Lasala acaba en 3r. Per acabar en Junior Trofeu tot i que els nostres nomès han participat en una cursa, en Jordi Sala acaba el campionat en 25a posició en Joel Vives en la 29a i l’Albert Pons en la 31a.

Per últim el Moto Club Igualada vol donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest enduro, tan voluntaris com institucions i veïns,amb l’intenció poder tornar a celebrar-lo l’any vivent.

 

 

Jordi Bòria i Taixé,Moto Club Igualada.

Fotografia: Foto Motor Esport

 

 

Armand Monleon a la Crono d'Òdena

Armand Monleon a la Crono d’Òdena

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.