Dani Vilá, encapçala de nou la classificació del Campionat de Catalunya.

El pilot Capelladí del Moto Club Igualada, Dani Vilà, va aconseguir pujar al pòdi del Trofeu Català de Quadresistència en 1ª posició, junt amb el seu company Jordi Serra. Van liderar la curça d’inici a fi, començant per obtenir la Pole-Position als primers compassos de classificacións, éssent arrebatada per el rival més proper, i obtenint-la de nou a l’última volta de la sessió… Tot hi amb això l’equip de Vilà no en va tenir prou, i van fer lo propi, una impresionant sortida, de Dani Vilà, començant a liderar la carrera… fet que no van perdre ni tant sols en el canvi de pilot, on Jordi Serra va seguir obtenint distància respecte els demés pilots.

 

Avancem la información que el pilot del Motoclub Igualada, té la próxima carrera junt amb l’equip Generation-Quad Suzuki, és el Campionat del Món de Quadresistència a la mítica carrera de les 12h de Pont de Vaux… on avancem, que ambdos en tenen moltes ganes…

 

 

Jordi Bòria, Moto Club Igualada

 

971976_10200426090588909_1215346777_n

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.