Marc Seuba guanya a Andorra

Aquest passat 9 de Juny, a Arinsal (Andorra), es va celebrar la proba puntuable pel Campionat d’Espanya i de Catalunya de Biketrial 2013. Una proba que normalment degut al terreny andorrà presenta dificultats, on s’han afegit les baixes temperatures i la pluja caiguda des del dissabte i durant tot el dia de la competició. El terreny relliscós no permetia ni la mínima errada. Però davant de les dificultats, la satisfacció dels resultats del pilot odenenc del Moto Club Igualada, Marc Seuba Romeu, aconseguint pujar a la 1ª posició del podi a la categoria Mínime. Amb aquesta nova victòria encapçala el Campionat de Catalunya i es seleccionat directament per participar al Campionat d’Europa i al Campionat del Món amb la Selecció Catalana de Biketrial.

 

www.trialseuba.com

 

 

P1040694 1

 

 

P1040712

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.