Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Seva: Bargalló primer del Campionat

A Xavier Bargalló i Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, es hi va valer la segona posició aconseguida al trial 4×4 de Seva, que es va disputar el passat diumenge dia 6 de juny, per situar-se primers del Campionat Català del Grup B, grup reservat per els vehicles preparats, i aconseguir així ser els guanyadors virtuals de tot l’estiu. Bargalló, amb el seu Land Rover Defender 90, va finalitzar amb un cartró de 45 punts, empatat per això amb Sebastià Mas, tercer classificat amb Range Rover V8, obtenint però la majoria de “ceros” entre les 12 zones disputades a favor del de Capellades. El primer classificat a Seva va ser el veterà Agustí Ros i el seu Mercedes G amb 25 punts de penalització.

La general donç la domina Bargalló amb 43 punts, seguit de Sebastià Mas i Agustí Ros empatats a 41 punts. Un Campionat d’allò mes emocionant els que estan disputant enguany els pilots d’aquest grup B, amb canvis de lideratge a cada cursa disputada.

Al grup A, reservat per els vehicles “de sèrie”, el primer classificat va ser en Xavier Domenech , seguit d’Albert Garcia i de l’Anna Emilio, que es la primera Fèmina classificada al Campionat situada en la tercera posició.

La propera cita del Campionat Català tindrà lloc el proper 1 de Setembre a Hostalets de Balenyà on de ben segur que Xavier Bargalló i l’Alfons Margarit, el seu motxiller, lluitaran per mantenir el lideratge.

Dintre del període de descans Estival aquesta parella no para…i continuarà la seva activitat participant a la Copa TT x-trem d’Andorra amb un preparadíssim Nissan patrol GR , i a mes tenen ja confirmada la participació a la Challenge x-trem, una proba internacional extrema de 4×4 de 4 dies de durada, com a colofó final.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Grup 4×4 d’Osona.

 

Bargalló i Margarit sortejant una de les complicades zones.

Bargalló i Margarit sortejant una de les complicades zones.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.