Quadcross: Cap de semana de podi…

El passat cap de semana del Diumenge 12 de maig es va celebrar la 1ª prova del Campionat d’Espanya de Quadcross al circuit de Motocross de Falces (Navarra)

 

El pilot del Moto Club Igualada, Dani Vilà, va aconseguir pujar al pòdi en 1ª posición, guanyant les dos mànigues disputades en la máxima categoría Q1-Pro, pasant a ser el primer de l’història d’aquest esport que puja de categoría i lidera el campionat. Un Dani Vilà, vigent Campió d’Espanya en l’edició pasada. Segueix intractable fins al moment, guanyant totes les curses disputades del Campionat de Catalunya i la primera prova del Campionat d’Espanya en aquest 2013. Gairebé des d’un inici va liderar la cursa, tot hi patir problemes mecànics amb el selector del quad de carreres, fet que el va obligar a fer un canvi de màquina pel d’entrenaments, tenint menys temps per poder fer la Pole-Position, tot hi així, va poder obtener una merescuda segona posició als entrenaments cronometrats. Seguidament vàren donar lloc al inici de cursa, on des de la primera volta va liderar la primera i la segona màniga sense donar opció a ningú per perdre aquesta victòria.

 

La próxima carrera és del Campionat de Catalunya el proper dia 9 de Juny a la localitat de Figueres.

 

 

Dani Vilà al centre.

Dani Vilà al centre.

 

DSC_6731

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.